Сутрин доста вартя докато запали...работи перфекно на бензин ........всичко проверено от маистори...а сутрин голямо вартене
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Труно пали. пуно 75
Collapse
X
-
Ми нещо не му стига, я бензин, я въздух, искра.Бех зяапочнал с проверка на стъпковото моторче и налягането на горивото, пробвай да подадеш газ докато палиш.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Труно пали. пуно 75
Лично аз нямам проблеми с паленето , но колегата Емо91 имаше и двамата караме моно 1.1 пунто . Проблема при него беше в компа и имаше зорен старт впръска с спринцовка бензин при дросела (за тест) и колата веднага пали. Омувая сякак ТPS , стъпков мотор , температурен датчик ... и не се опраи, Накрая и закачи друго разкодирано ECU за 1.1 55 коня и колата му палеше от раз. Лично при мен ,аз си паля директно на газ но не знам що при колегата не можела да пали на газ (явно не натиска педала на газта дросела да е отворен при старта на газ ) трябвало старта да е на бенз и Ауто минава на газ.И двамата сме с обикновени вакумни испарители. Та провери си дюзите + ТPS , стъпков мотор , температурен датчик (не знам 1.2 75 пълната инжекция имали дебитомер ?) а може и бенз помпата да ти надува слабо или ниво регулатора на нялгането да прави проблем.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар