Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Маслен сепаратор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Маслен сепаратор

Здравейте колеги,карам Фиат Стило 1.6,16V,колата започна да гори масло и то доста доволно.Колата не пуши,не трака,не губи антифриз и върви добре,НО това масло вече започна да ме побърква!Казаха ми да проверя въпросния маслен сепаратор,беше доста затлачен!Въпросът ми е може ли той да е виновен за загубата на масло и къде мога да си намеря нов(защото този не ми харесва в какво състояние е)?Ако го махна от тръбата ще има ли проблем?Извинявам се ако темата не е за тук!!!

Е какво не му харесваш почисти го и готово.Всъщност, ако проблема е в него колага ти ще пуши, а и този двигател не беше ли с маслен клапан на дросела.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      Е какво не му харесваш почисти го и готово.Всъщност, ако проблема е в него колага ти ще пуши, а и този двигател не беше ли с маслен клапан на дросела.
      Еми почистих го един път,след това пак се затлачи!! Относно дали е с маслен клапан не знам.

Коментар

А с какво масло е колата, че ми се струва че в него е проблема?
        Fiat Coupe 16V Turbo

Коментар

sa_sho написа:
          5000 km карах със Селениа 10w40,смених го с Gastrol Edge 10w40 и пак същата работа!

Коментар

sa_sho написа:
            Маслото и вентилацията са само симптомите.Търсете причината за повишеното картерно налягане.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
            X