здравеите карам мареа 1,6 16 седан и сам стра6но доволен от тази кола,но от скоро трудно пали при топал двигател от какво може да е ? благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
мареа 1,6 16. трудно пали
Collapse
X
-
wwalker написа:От температурен датчик може да ти държи високи обороти или да е нестабилна студена, но ще пали нормално.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:wwalker написа:От температурен датчик може да ти държи високи обороти или да е нестабилна студена, но ще пали нормално.
Коментар
-
Re: мареа 1,6 16. трудно пали
rusi написа:здравеите карам мареа 1,6 16 седан и сам стра6но доволен от тази кола,но от скоро трудно пали при топал двигател от какво може да е ? благодаря ви предварителноКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
излезе бензинова помпа,която си прави каквото и доде на ум колеги,работи но не нагнитява колкото трябва,а ина4е маслото го сменям на 9500 и карам с OMV bixxol и сам много доволен от това масло.налягането несам го мерил.даже имжекторите сам 4истил на4алото на лятото.да имам газово обикновено но не дави колата,сутрин на студен двигател направо не дава да вратна кльо4а,пали от раз. 6те я оправим само няма да се пла6ите колеги :D :D :D
Коментар
-
Моля някой да разясни каква е връзката между трудно стартиране на топъл ДВГ и нисък дебит на бензинова помпа. Ще е полезно за всички.Или това е поредната тема с грешно описани симптоми на проблем и упражнение от всички по мислене. Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар