Лампата на маслото свети при ниски обороти. Колата е Браво 1.6 16 97г.Редактирано заглавие.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, Въпрос за Браво, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.Пример за добри заглавия са:Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата на маслото свети при ниски обороти, Браво 1.6 Решено
Collapse
X
-
Re: Колеги помагайте!!!
rsi написа:Лампата на маслото свети при ниски обороти. Колата е Браво 1.6 16 97г.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Не бързай да се панираш- при мене така светна лампата на връщане от морето- при мене примигваше на ниски обороти и над 2000 гаснеше. Оказа се пробил датчик, капеше и пълнеше буксата с масло. Смених датчика и всичко е 6. Откачи буксата и виж дали е пробил и дали при някакви по-високи обороти гасне.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
Чесно казано започнах да мисля че е настъпил лошият момент. Инацхе колега абсолутно същият е и при мен проблема започна да премигва на празен ход и преди малко докато пътувах като я пуснах по инерция след 1500об направо си свтнаОтначало мислех че е моторчето за празният ход ама маи не е защто оборотите на празен ход са добри ама маи не е то виновникът Мойесх ли да ми обясниш каде тоцхно е датчикът за маслото? Благодаря предварително
Коментар
-
Отдолу като легнеш в челната част на блока точно до стартера е навит датчика , откачи му буксата и виж дали има масло в нея. При мене сутрин докато позагрее колата не светеше лампата, и като стоплеше маслото пак светваше. Почти съм сигурен ,че и при тебе е датчика.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар