Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старта сутрин е с повечко въртене от нормалното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и моята не правеше, ама по едно време взе да ги правиявно се комбинират няколко неща, едното от които е качеството на горивотопри мен се получава когато горивото намалее до средата и остарее... в немския форум има такива случаи, в международния същокакто на коли с газ, така и на коли без газникой не е разбрал от какво еповечето като сложат ново гориво (обикновено от най-хубавото) и нещата се оправят
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Ама това не много хубаво Съвременен инжекцион да се държи така. Но е странно наистина. Днес пак всичко е без проблем. На една от колите, които се държаха като моята, с тази разлика, че палеше с повечко въртене и на всеки старт след престой над 4часа проблема излезе много странен също. Датчика на коляновия вал беше адски мръсен. Всякакви мизерии имаше по него включително и масло, от някоя смяна. Свалихме го, почистихме го и вече няколко дни е също без проблем - гориво не е сменяно. Как се отразяват мръсотиите на магнитен датчик незнам, но нито кабелите към него нито в куплунга има проблеми. Може да е самият той, но пък запали ли проблем няма.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Sev написа:
        и моята не правеше, ама по едно време взе да ги прави
        Времето ти на бензин, при работа на бензин и на газ абсолютно еднакво ли е ?Нищо, че си с ОБД ГИ, просто виж на загрял мотор и сподели, без консуматори, без да се върти перката на радиатора.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

не съм го гледално като изтрия адаптации и прочие и карам на бензин не се оправя

Коментар

При мен и днес няма проблем. И все пак нищо не е пипано по колата освен горивото!

Коментар

Момчета, автомобила си стартира нормално както винаги е било. Оказва се, че съвременния бензин има срок на годност 6 месеца. Възможно е да съм заредил някакъв такъв. Според мен там е проблема. Затова и хората нищо не откриват в колите си.

Коментар

Да довърша темата. Проблема отсъства. Причина за мен - ГОРИВО!

Коментар

ЛЪЖИТЕ ЗА БЕЗОЛОВНИЯ БЕНЗИНПетролните компании се заеха да ни убеждават, че безоловния бензин е по-безопасен за нашето здраве и околна среда, отколкото оловния.В резултат на това, че те не ни разкриват всички факти, обаче, бяхме сериозноизмамени!Съставено от Кетрин СимънсСамите термини

Коментар

Ся .... тая тема. ..... да не е предистория за няква супер яка добавка на политрън за бензин ?
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре де, Емо си предполагам. От къде ти идват тези идеи не знам. Не знам с какво съм те засегнал, ако е така, кажи тук публично. ЩЕ СЕ ИЗВИНЯ. Но не знам от къде идват тези мисли у теб, явно ти мислиш за Политрон повече от мен Кажи ми къде намери връзка. Ако не моля те престани с тези ............................................. В темата посочих как се оправи автомобила - ШЕЛ Нитро 100октана. Какъв е проблема незнам. Поне да бях го споменал някъде.......... Подобни постове ще ги подминавам, срамота е........

Коментар

Данчо не се ядосвай моята пали чакмак когато времето е влажно или съм минал през автомивка, сутрин когато времето е сухо въртим доста за да запали. Бензина който заредих мирише на блажна боя и шурти вода през ауспуха като от чешма, прекъсва глъхне, а на газ е перфектна.
                        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

при мен май е от другонай-вероятно регулатора за налягане не работит.е. не държи наляганепросто като има повече бензин, явно на принципа на скачените съдове остава повече гориво в горивопроводапомпата си вдига необходимото налягане, но като загася регулатора не държи горивопровода под наляганеи като е карана скоро има някакво гориво, което е достатъчно за да запалино като е минало повечко време има въздух и затова не се получава - системата няма връщаща тръба; излишното гориво си се изпуска от регулатора в самия резервоар

Коментар

Sev, и пандата е на същата схема, няма маркуч за обратно гориво. Обаче, нали помпата на контакт се пуска, и като качи налягане спира. Може би въздуха в тръбопровода до бензиновата рейка, няма къде да отиде.

Коментар

Danchojn написа:
                              Sev, и пандата е на същата схема, няма маркуч за обратно гориво. Обаче, нали помпата на контакт се пуска, и като качи налягане спира. Може би въздуха в тръбопровода до бензиновата рейка, няма къде да отиде.
                              То ако имаш маркуч за обратното гориво пак няма къде да отиде в първия момент. Търси пробив по системата.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

точноако беше с връщане щеше да го избутаа тук няма какпаля колата, оставям я да поработигасяведнага вадя маркуча влизащ в рейката - налягане никаквоотсрани на рейката има клапан за освобждаване на налягането или обезвъздушаванеестествено и там е същотопомолих приятел със същата кола да направи проба - да натисне клапана да види какво е наляганетоизобщо не може да го натисне, поне не и на ръка както аз

Коментар

Working...
                                X