Не бързай !Покарай я 3-4 дни на бензин само и виж
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Старта сутрин е с повечко въртене от нормалното
Collapse
X
-
Не бързай да обвиняваш свещите. Аз бях с подобен проблем до преди 2 седмици, само че при мен освен че палеше трудно сутринта, веднага след това оборотите падаха и понякога и гаснеше или гърмеше в колекторите. Помислих че изпуска от някъде газ и сутрин се дави но след като заредих от Shell 100 октановия уж с добавката за почистване на инжектори, покарах 2 дни само на бензин и веднага се усети подобрение. Усещат се още малко леки вибрации сутринта но определено е по добре от преди.
Коментар
-
Да ви питам, на нашите автомобили може ли да се ресетват корекциите на ламбда сондата? Да, ще изчакам със свещите. Ще ви послушам, а и те нямат никакви забележки. Абе много народ се оплаква от този проблем, включително и дизелови автомобили. Също и не газифицирини бензинови.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Между другото и аз имам такъв проблем от около една седмица... Не му обръщам много внимание, защото при температура над 10 градуса винаги паля директно на газ и е ОК, но на бензин не само че върти повече, но и притриса първите две секунди...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Добро утро,Не съм карал само на бензин, но събота и неделя минах около 250км. Стартовете са били 8 на брой точно Вчера и днес пандата запали съвсем нормално. Единствената разлика е 100 октановия бензин на ШЕЛ. Ще видим как ще е утре. Между другото я прочетох, няма никакви грешки, нищо не съм пипал друго.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
mr_none написа:To че не е цвете горивото не е, ама аз в последния месец зареждам от различни вериги бензиностанции в различни градове и промени със сутрешното палене нямам.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар