Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Старта сутрин е с повечко въртене от нормалното

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не бързай !Покарай я 3-4 дни на бензин само и виж
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не бързай да обвиняваш свещите. Аз бях с подобен проблем до преди 2 седмици, само че при мен освен че палеше трудно сутринта, веднага след това оборотите падаха и понякога и гаснеше или гърмеше в колекторите. Помислих че изпуска от някъде газ и сутрин се дави но след като заредих от Shell 100 октановия уж с добавката за почистване на инжектори, покарах 2 дни само на бензин и веднага се усети подобрение. Усещат се още малко леки вибрации сутринта но определено е по добре от преди.

Коментар

Да ви питам, на нашите автомобили може ли да се ресетват корекциите на ламбда сондата? Да, ще изчакам със свещите. Ще ви послушам, а и те нямат никакви забележки. Абе много народ се оплаква от този проблем, включително и дизелови автомобили. Също и не газифицирини бензинови.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Прибирам се вечер в 22ч, гася, в 7ч сутринта паля трудно (3 секунди върти). Отивам на работа, в 16.30ч, т.е. след същите 9 часа колата пали от четвърт. Единствената причина според мен е бензина, защото всичко останало едва ли може да се промени от 10 градуса температурна разлика.

Коментар

Дай инфо за ГИ, че според мен там е разковничето.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Газовото е СТАГ 300 + - Томасето с адаптивно ЕКУ. Колегата omnabg не е газифициран а има същите симптоми. Няколко дизели около мен същата работа. Диагностики, глупости нищо им няма на колите. Гориво И 10лв на литър да го направят пак ще ни цакат

Коментар

Абе лесно се разбира, ама да имаш усет, не само да гледаш показания на MES и STAG
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

To че не е цвете горивото не е, ама аз в последния месец зареждам от различни вериги бензиностанции в различни градове и промени със сутрешното палене нямам.
                  Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                  Punto GT 1.4 Turbo '99
                  Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Между другото и аз имам такъв проблем от около една седмица... Не му обръщам много внимание, защото при температура над 10 градуса винаги паля директно на газ и е ОК, но на бензин не само че върти повече, но и притриса първите две секунди...
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Добро утро,Не съм карал само на бензин, но събота и неделя минах около 250км. Стартовете са били 8 на брой точно Вчера и днес пандата запали съвсем нормално. Единствената разлика е 100 октановия бензин на ШЕЛ. Ще видим как ще е утре. Между другото я прочетох, няма никакви грешки, нищо не съм пипал друго.

Коментар

mr_none написа:
                        To че не е цвете горивото не е, ама аз в последния месец зареждам от различни вериги бензиностанции в различни градове и промени със сутрешното палене нямам.
                        Единствено си го обяснявам с голямата разлика в октаните. На газта над 100, а калпавия бензин като нищо под 90. Знам ли. Или съм попаднал на някакъв залежал. Съвременния бензин е доста сложна формула, но той се разлага. Не е като оловните, преди години, могат много дълго да се съхраняват.

Коментар

Ти нали слагаш в бензина добавката с МТС?
                          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
                          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
                          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Това няма значение. Тя смазва и почиства, и удължава срока на годност на бензина, затова се нарича подобрител на гориво. Но не е подобрител на буклук.

Коментар

най-вероятно нищо няма да откриешмоята прави същите номеразареждам "пресен" бензин и всичко и минава след 3-4 дниколкото повече отлагам новото гориво, толкова по-труден става сутрешния старт
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Да де, ама Пандата не е правила такива магарии никога досега. Трети ден - запали нормално.

Коментар

Working...
                                X