Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v Скъса ангренажа.... И сега какво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biker_81 написа:
    Ами малко множко са ти взели за главата като че ли.Днеска и аз взех главата на бравото което правихме.Занесохме гола глава само без да разкопчаваме пружините на клапаните.За лице ми взеха 20 лв ,по 5 лв за правене на легло на клапан и 5 лв за измиване.Смяна на гумички и разкопчаване и закопчаване на пружините е бонус.Общо излезе 105 лв всичко.И за смяна на гарнитурата ще му вземем около 200 лв.И с ангренажа и всички ремъци и ролки около 700-800 лв ще се върже ремонта.
    Попринцип цените на тези услуги в София е малко по-височко сякаш.

Коментар

Взе ли я?

Коментар

Airfan написа:
        Взе ли я?
        да се надяваме, че от радост е забравил да пише
        Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
          Airfan написа:
          Взе ли я?
          да се надяваме, че от радост е забравил да пише
          Ами не точно :D но я взех днес ,двигателя е часовник Две седмици седя пред сервиза в чакане на реда си.И в понеделник я бяха започнали ама аз бях забравил да им занеса едни болтове,та ги занесох вчера и ми се обадиха привечер , и пича вика запалих я работи известно време обърнах я на бензин и не иска да запали повече викам как така,а тои вика сигурен ли си че имаш бензин,викам трябва да има поне 10л еми вика не иска.Казах му да не я пипа повече аз утре ще отида да видя.Отидох днес сутринта отвихме маркучите за бензина отпред и кво,ми няма бензин даже не миришеше на бензин :D Свалихме бензиновата помпа и проба на сухо върти,натопихме я пускаме и ток върти но не качва намерих набързо нова помпа (втора ръка маркирана за да му я върна ако не работи) слагаме я въртим бензин да те окъпе,сложихме маркучи и всичко въртим и колата запали и си я прибрах на ход,ама от месец и полвина не съм я карал и сега ми е няква странна.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Честито и бързо да ти мине гадното чувство от това приключение.

Коментар

cs_aleksandar написа:
              ...ама от месец и полвина не съм я карал и сега ми е няква странна.
              Как странна, като чужда... кола ли?Айде честито и от мен и дано повече такива грандиозни ремонти да няма.
              Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
              Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
              Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

lhristov написа:
                cs_aleksandar написа:
                ...ама от месец и полвина не съм я карал и сега ми е няква странна.
                Как странна, като чужда... кола ли?
                Все едно за първи път се качвам на фиат,за тоя месец и полвина от време на време взимах на баща ми ескорта,и като се качих на фиата усетих колко е пъргав направо оса
                .

Коментар

Няма да се приТсняВаш, ше ти мине и аз две седмици бях без кола и вчера като си я взех ми беше доста тегаво и се прибирах яваш яваш ама след 10мин. ама ми мина.Да се изфукам с компресия 11.6 на топъл двигател и 12.1 на студен, бива а? Усетили колко по удобно е Бравото в сравнение с Ескорта?
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

браво

Еееееееееееее, най накрая всичко е о,к,Бях се притеснил с тези харчове и това ходене по мъките без никакви резултатиАма сега, карай си я с кеф
                    Bravo 1,2 16V

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Усетили колко по удобно е Бравото в сравнение с Ескорта?
                      Е да той ескорта вози като кану
                      .

Коментар

Аз не бих оставил колата си в сервиз, като ги знам повечето какви са....Ама важното е че вече върви :P
                        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Лятото ударих клапани (новия пистов ремък Дайко беше се разцепил и накъсал и оплел в ангренажа)... и в Пловдив за 12 клапана, водачи, гумички, 4-те гарнитури, шлайф, 2 нови ремъка, нови скоби по маркучите на антифриза, заварка на маслената магистрала щото предния п....л при който съм ходил я е бил счупил като я е слагал и аз се чудех що отдолу чука откъм коляновия вал, а то не правело налягане = 580лв части и труд.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

S_BANKOV написа:
                            ...Да се изфукам с компресия 11.6 на топъл двигател и 12.1 на студен, бива а? ...
                            Фукай се, моята е с 14 на топъл двигател
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Synthy написа:
                              S_BANKOV написа:
                              ...Да се изфукам с компресия 11.6 на топъл двигател и 12.1 на студен, бива а? ...
                              Фукай се, моята е с 14 на топъл двигател
                              Ми значи не ти е наместен ремъка по оригиналните фази.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ВО, това за кого от двата се отнася. Че с това негово изказване бях се засили да се мятам на дълбокото.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X