Е какво и е на гарнитурата след като двигателя не е палил?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v Скъса ангренажа.... И сега какво ?
Collapse
X
-
Понеже вече нямам лукса да имам свободно време,колата влиза в сервиз.Като цяло тя е почти готова само трябва да се събере,всички части са готови за монтаж.Само трябва да прибера главата от шлайфа и да купя гарнитури.Най-късно понеделник вторник мисля да викам колесара и да я караме в сервиз.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Понеже вече нямам лукса да имам свободно време,колата влиза в сервиз.Като цяло тя е почти готова само трябва да се събере,всички части са готови за монтаж.Само трябва да прибера главата от шлайфа и да купя гарнитури.Най-късно понеделник вторник мисля да викам колесара и да я караме в сервиз.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ivan_Radev написа:Грамотна дискусия се е завързала по този проблем. В крайна сметка решен ли е проблема вече ?........... надявам се всичко да е ОККарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
Колегата tradefans_55 ми продаде супер здравата перфектна и т.н глава. Давам я аз в Джуди за пасване на клапани шлайф и смяна на гумички...и одеве ми звънят и викат пич тая глава е с 8 криви всмукателни клапана,полудях направо Звъня на колегата и му викам така и така главата ти е прецакана пича вика и как ше докажеш че това е мойта глава,викам му аз ако ми беше за това имам още 2 глави с криви клапани за кво ми е 3 та,вика ми оооо аз от де да знам че не си я слагал и не си я ударил,тои ми я донася четвъртък вечерта, аз в петък я оставям в сервиза и днес ми звънят да ми кажат че трябват клапани Вика му пич върни ми поне полвината пари да си покрия разходите за клапаните а той ооооо тва няма как да стане.Аз купих клапани в крайна сметка да ги сменят че ми писна вече. Но колегата tradefans_55 е супер некоректен.Какво ще ме посъветвате как да действам спрямо него ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Колегата tradefans_55 ми продаде супер здравата перфектна и т.н глава. Давам я аз в Джуди за пасване на клапани шлайф и смяна на гумички...и одеве ми звънят и викат пич тая глава е с 8 криви всмукателни клапана,полудях направо Звъня на колегата и му викам така и така главата ти е прецакана пича вика и как ше докажеш че това е мойта глава,викам му аз ако ми беше за това имам още 2 глави с криви клапани за кво ми е 3 та,вика ми оооо аз от де да знам че не си я слагал и не си я ударил,тои ми я донася четвъртък вечерта, аз в петък я оставям в сервиза и днес ми звънят да ми кажат че трябват клапани Вика му пич върни ми поне полвината пари да си покрия разходите за клапаните а той ооооо тва няма как да стане.Аз купих клапани в крайна сметка да ги сменят че ми писна вече. Но колегата tradefans_55 е супер некоректен.Какво ще ме посъветвате как да действам спрямо него ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ми аз си я качих в къщи и първата ми работа беше да да налея корселин в клапаните и видях че на смукателните се намокри отдоло не е текло и не е капало само мокро около клапана,реших че след пасване ще се оправи а то какво излезе.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар