Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6 16v Скъса ангренажа.... И сега какво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е какво и е на гарнитурата след като двигателя не е палил?

Коментар

chaveto написа:
      Е какво и е на гарнитурата след като двигателя не е палил?
      Стягана (смачкана) е вече.

Коментар

Сега ти видях темата колега и съжалявам за станалото...Преди да я запалите огледай внимателно всичко както трябва, и най-вече спазвай реда на стягане на болтовете на главата както е показано на гарнитурата Успех
        Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Понеже вече нямам лукса да имам свободно време,колата влиза в сервиз.Като цяло тя е почти готова само трябва да се събере,всички части са готови за монтаж.Само трябва да прибера главата от шлайфа и да купя гарнитури.Най-късно понеделник вторник мисля да викам колесара и да я караме в сервиз.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
            Понеже вече нямам лукса да имам свободно време,колата влиза в сервиз.Като цяло тя е почти готова само трябва да се събере,всички части са готови за монтаж.Само трябва да прибера главата от шлайфа и да купя гарнитури.Най-късно понеделник вторник мисля да викам колесара и да я караме в сервиз.
            Еми то си е така, всяко патИло си има край.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

колега, сега като се замислих пак, проблема може да е бил в ангренажното колело на коляновия вал и от там да е превъртало зъби
              Брава 1.6

Коментар

Грамотна дискусия се е завързала по този проблем. В крайна сметка решен ли е проблема вече ?........... надявам се всичко да е ОК
                FIat brava 1.6 16V 1999г.

Коментар

Ivan_Radev написа:
                  Грамотна дискусия се е завързала по този проблем. В крайна сметка решен ли е проблема вече ?........... надявам се всичко да е ОК
                  3-ри мнения по нагоре написах че колата влиза в сервиз защото нямам време да се занимавам.Надявам се до края на другата седмица да е готова...
                  .

Коментар

в твоя случай това е правилния избор

Коментар

По между другото имам 2 глави с изкривени клапани и 4 вала какво да ги правя
                      .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                        По между другото имам 2 глави с изкривени клапани и 4 вала какво да ги правя
                        Бягай на вторични.

Коментар

Колегата tradefans_55 ми продаде супер здравата перфектна и т.н глава. Давам я аз в Джуди за пасване на клапани шлайф и смяна на гумички...и одеве ми звънят и викат пич тая глава е с 8 криви всмукателни клапана,полудях направо Звъня на колегата и му викам така и така главата ти е прецакана пича вика и как ше докажеш че това е мойта глава,викам му аз ако ми беше за това имам още 2 глави с криви клапани за кво ми е 3 та,вика ми оооо аз от де да знам че не си я слагал и не си я ударил,тои ми я донася четвъртък вечерта, аз в петък я оставям в сервиза и днес ми звънят да ми кажат че трябват клапани Вика му пич върни ми поне полвината пари да си покрия разходите за клапаните а той ооооо тва няма как да стане.Аз купих клапани в крайна сметка да ги сменят че ми писна вече. Но колегата tradefans_55 е супер некоректен.Какво ще ме посъветвате как да действам спрямо него ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                          .

Коментар

cs_aleksandar написа:
                            Колегата tradefans_55 ми продаде супер здравата перфектна и т.н глава. Давам я аз в Джуди за пасване на клапани шлайф и смяна на гумички...и одеве ми звънят и викат пич тая глава е с 8 криви всмукателни клапана,полудях направо Звъня на колегата и му викам така и така главата ти е прецакана пича вика и как ше докажеш че това е мойта глава,викам му аз ако ми беше за това имам още 2 глави с криви клапани за кво ми е 3 та,вика ми оооо аз от де да знам че не си я слагал и не си я ударил,тои ми я донася четвъртък вечерта, аз в петък я оставям в сервиза и днес ми звънят да ми кажат че трябват клапани Вика му пич върни ми поне полвината пари да си покрия разходите за клапаните а той ооооо тва няма как да стане.Аз купих клапани в крайна сметка да ги сменят че ми писна вече. Но колегата tradefans_55 е супер некоректен.Какво ще ме посъветвате как да действам спрямо него ??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                            Уфффф... от хора като не разбираш, от глави не разбираш ли вече, бе мама му стара, що не я пробва с бензин или да вземеш някой с теб да я огледа? какво ще го правиш сега, набутал си се в поредната пернишка рапсодия...

Коментар

Ми аз си я качих в къщи и първата ми работа беше да да налея корселин в клапаните и видях че на смукателните се намокри отдоло не е текло и не е капало само мокро около клапана,реших че след пасване ще се оправи а то какво излезе.
                              .

Коментар

Добре де, майната му - бития бит, е***ия е**н! Вземи едната глава, купи клапани, направи я тая пуста кола и дай газ! Като я чуш да мърка после ще ти мине за всичките тъпотии, които ти се случиха междувременно.

Коментар

Working...
                                X