аз лично не обвинявам момчетата в зацепването,а продавача ,за боклука,който е продал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v Скъса ангренажа.... И сега какво ?
Collapse
X
-
Един съвет и от мен, ако си знаеш всяко болтче по колата най добре изчакай докато дойде някой лев и си я оправи независимо колко ще набиеш в нея, защото като я продадеш не се знае новата, която вземеш в какво състояние ще бъде, да не се окаже, че в новата трябва да се набиват двойни париpunto HGT
Коментар
-
didich написа:Един съвет и от мен, ако си знаеш всяко болтче по колата най добре изчакай докато дойде някой лев и си я оправи независимо колко ще набиеш в нея, защото като я продадеш не се знае новата, която вземеш в какво състояние ще бъде, да не се окаже, че в новата трябва да се набиват двойни париКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:didich написа:Един съвет и от мен, ако си знаеш всяко болтче по колата най добре изчакай докато дойде някой лев и си я оправи независимо колко ще набиеш в нея, защото като я продадеш не се знае новата, която вземеш в какво състояние ще бъде, да не се окаже, че в новата трябва да се набиват двойни пари
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Airfan написа:Аз само не разбрах на твоята глава какво й има, че тръгна да я сменяш?
Коментар
-
Във форума имаше глави на символични цени,може да провериш и по вторични суровини.Разглобяваш,пасваш клапаните и зглобяваш с твоите валове.Гарнитурата ако не е нарушена може да я използваш пак.Направи няколко оборота на паразитния вал да не е там проблема.За центровката първо наместваш 1 и 4 в гмт по маховика и завърташ вала назад около четвърт оборот после слагаш главата и валовете с петите и наместваш кв и зацепваш.Правиш няколко оборота на мотора на ръка с отвити свещи и проверяваш натягането на ролката и ако няма проблеми палиш.Няма нищо сложно,просто сте изкарали някакъв много кофти късмет или валовете са били кофтиFIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
Коментар
-
Поръчал съм глава от работещ двигател от колегата bobo80-от Пловдив и в сряда най-късно трябва да е при мен, ще я пусна за шлайф и напасване на клапани.Предопредих колегата да не вади валовете от черупките за да не направим отново фал. Така че ремонта продължава следващата седмица,дано колата се върне на пътя преди да е завалял снегътКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Поръчал съм глава от работещ двигател от колегата bobo80-от Пловдив и в сряда най-късно трябва да е при мен, ще я пусна за шлайф и напасване на клапани.Предопредих колегата да не вади валовете от черупките за да не направим отново фал. Така че ремонта продължава следващата седмица,дано колата се върне на пътя преди да е завалял снегътAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар