Колега разкажи за този Passat.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво 1.6 16v Скъса ангренажа.... И сега какво ?
Collapse
X
-
pioneer 306c написа:Колега, не се занимавай да презацепваш с нов ремък, ами сваляй главата и я носи на ремонт.1,6/ 16 v винаги има поражения при скъсан ремък !!!Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
А тая цяла оборудване глава ремонтирана ли е ??, минала ли е на шлайф ??Според мен по добре си ремонтирай твойта поне ще знаеш, че всичко е пипнато и задължително шлайф, след това и нова гарнитура на главата, тъй и тъй ще се дават пари по-добре го направи като хората за да може да си караш след това без да го мислишpunto HGT
Коментар
-
Имам още една две оферти за глави по евтини от 150 лв. На шлаиф аз ще си я занеса.Колкото до моята все още не е свалена ама най-малко полвината клапани сигурно са ударили (8х10.00лв=80) + водачи още 20 лв + гумички 20лв комплект ( и ми се вие свят с моята заплата) а има вероятност да са ударили и повече клапани някои дори споменаха че при тях са ударили всичките (160лв) само за клапани . кофти тръпка.Моята глава ще я свалям в петък и тогава ще съм по обективен.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
А що не сложиш направо друг двигател, ама неотварян и който можеш да чуеш как работи? То малко да трепеш мухи с автомат, ама като пари може да излезне по-евтино, като качество на ремонта също, но само ако другият двигател е здрав. 1.6 под път и над път и както каза има двигатели за по 250-300лв. целите."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Е цял двигател чак няма да сменям занимавка си е... а и не го знам колко ще е читав. В петък свалям главата за да видя реално какво е полжението и какви са пораженията но се опитвам максимално бързо да я върна на пътя. Ако ударените клапани са над 8 взимам друга глава която ще я пратя само на шлайф и да затварям двигателя... Остава само хамалогията със поставянето на ангренажа...все още търся от някой пети на заем и евентуално помощ за поставянето Като болен съм в момента без колатаКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
пич,един клапан ти струва 8лв на магазина,така че си направи главата и недей слуша разни некомпетентни мнения от сорта купи си глава втора употреба.ами нали и на нея и трябва ремонт,да няма да е цвете и тя.поне имаш възможност на твоята да и направиш леглата на клапаните и да и смениш гумичките.иначе аз залагам на 4-6 клапана криви
Коментар
-
http://zimber-tools.com/avto-instrum...ts75p.htmlНе са чак толкова скъпи (в сервиз без петите ще ти искат повече пари за работата), пък и после ще ти трябват, а и можеш да услужиш на някой колега от форума срещу скромна сума. Само не си купувай комплекта в кутия който е, дефектен е с 3* на.. изпускателния вал мисля че беше."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:http://zimber-tools.com/avto-instrumenti/instrumenti-za-zacepvane-na-dvigateli/instrumenti-za-zacepvane-na-dvigateli-alfa-romeo-fiat-iveco/komplekt-za-zatcepvane-na-dvigateli-fiat-zimber-tools-zr-36etts75p.htmlНе са чак толкова скъпи (в сервиз без петите ще ти искат повече пари за работата), пък и после ще ти трябват, а и можеш да услужиш на някой колега от форума срещу скромна сума. Само не си купувай комплекта в кутия който е, дефектен е с 3* на.. изпускателния вал мисля че беше.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар