Кутията хич не е случайност. Масов проблем е, чети в английските форуми, там има много и ги карат повече. Иначе Бравото е чуден автомобил с много лека поддръжка, обаче и мен ме мори проблема със скоростите. Какъвто и да е стила на каране, никой не може да ме убеди, че е нормално да отваряш скорости на 50 или 100 000 км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно новото ФИАТ БРАВО
Collapse
X
-
yuliyancho написа:Мотора е един и същи,разликата е в турбото.Този мотор се монтира на всички коли на ФИАТ:ФИАТ,АЛФА,Ланчия и с турбо според настройките може да бъде:120,150,170,190 коня.За разхода:зависи от стила на каране.При спокойно каране в града без клима -8,5.Изънградско на магистрала с 140км/ч с клима 6,5 - имаш 6-та скорост.Турбото се включва само когато има нужда,инак си караш с 90 кончета.Но ако се наложи да сложиш някой Гоуф на място имаш и 120 или 150 на разположение.Турбо,турбо, ама само с въздух няма как да върви.Колата е много здрава и надеждна-Дидо е единствения със сериозен проблем от форума,ама знаеш ли какъв стил на каране има?Ако не се лъжа вече е сменял накладки и дискове,а колата му е една година по нова от моята.Като цена/качество/параметри като нова и преди 4г. и сега колата няма аналог на бг пазара. :Dsigpic
Коментар
-
Sev написа:90,120,150,170,190 може би са подобни, но не съвсеминаче турбото се включва над определени оборотидо кога ще се произвежда - според мен до съвсем скороима 500L, който си е от този сегментняма да има директен заместникsigpic
Коментар
-
pakumba написа:Кутията хич не е случайност. Масов проблем е, чети в английските форуми, там има много и ги карат повече. Иначе Бравото е чуден автомобил с много лека поддръжка, обаче и мен ме мори проблема със скоростите. Какъвто и да е стила на каране, никой не може да ме убеди, че е нормално да отваряш скорости на 50 или 100 000 км.sigpic
Коментар
-
FIATIST написа:Колеги все пак да попитам понеже чух различни мнения. Всъшност знае ли някой докога ще продължи производството на Фиат Браво? Модела излезе през 2007 г. После има някакво обновление през 2011 г., но като, че ли е само на интериора не е фейслифт.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар