Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно новото ФИАТ БРАВО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кутията хич не е случайност. Масов проблем е, чети в английските форуми, там има много и ги карат повече. Иначе Бравото е чуден автомобил с много лека поддръжка, обаче и мен ме мори проблема със скоростите. Какъвто и да е стила на каране, никой не може да ме убеди, че е нормално да отваряш скорости на 50 или 100 000 км.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

yuliyancho написа:
      Мотора е един и същи,разликата е в турбото.Този мотор се монтира на всички коли на ФИАТ:ФИАТ,АЛФА,Ланчия и с турбо според настройките може да бъде:120,150,170,190 коня.За разхода:зависи от стила на каране.При спокойно каране в града без клима -8,5.Изънградско на магистрала с 140км/ч с клима 6,5 - имаш 6-та скорост.Турбото се включва само когато има нужда,инак си караш с 90 кончета.Но ако се наложи да сложиш някой Гоуф на място имаш и 120 или 150 на разположение.Турбо,турбо, ама само с въздух няма как да върви.Колата е много здрава и надеждна-Дидо е единствения със сериозен проблем от форума,ама знаеш ли какъв стил на каране има?Ако не се лъжа вече е сменял накладки и дискове,а колата му е една година по нова от моята.Като цена/качество/параметри като нова и преди 4г. и сега колата няма аналог на бг пазара. :D
      Колега извинявай, че се налага да те цитирам, но може ли да ми обясниш как така този мотор се настройва и може да бъде 120, 150, 170 и 190 коня като при Фиат Браво следващата модификация на двигетеля T-JET 120 коня е T-JET 140 коня. И този T-JET 140 коня двигател не се предлага за България, но ако искаш го виж в сайта www.fiat.it Втория ми въпрос е как така "Турбото се включва само когато има нужда,инак си караш с 90 кончета"? Това какво означава, че аз си карам 90 кончета, но при ускоряване в даден момент или когато искам да изпреваря някой с увеличаването на скороста и съответно покачването на оборотите в даден момент Турбото се включва автоматично и колата става много бърза започва бързо да ускорява и да се движи бързо като Фурия като вдига много висока скорост. Това ли имаш напредвид?И нещо друго искам да питам, което няма нищо общо с написаното от теб. Някой знае ли Браво 2 до кого ще е в производство и ще се продава и кога приблизително може да излезе напълно обновен модел на неговото място в С-сегмента?
      sigpic

Коментар

90,120,150,170,190 може би са подобни, но не съвсеминаче турбото се включва над определени оборотидо кога ще се произвежда - според мен до съвсем скороима 500L, който си е от този сегментняма да има директен заместник
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Sev написа:
          90,120,150,170,190 може би са подобни, но не съвсеминаче турбото се включва над определени оборотидо кога ще се произвежда - според мен до съвсем скороима 500L, който си е от този сегментняма да има директен заместник
          Sev мерси за отговора. Но след като си толкова категоричен в това, което си написал да разбирам ли тогава, че базовия бензинов мотор на 500L от 95 к.с. е взет от Браво 2 и е модернизирано усъвършенстван, колкото да работи като съвременен 95 к.с. бензинов двигател?
          sigpic

Коментар

не мисля че ще се хванат да правят нов двигателпросто става Евро 5, Евро 6....и готоводаже не е взет от Браво, ами доста от преди товаоще в Стило имаше 1,4 95 к.с.

Коментар

yuliyancho написа:
              Пропуснах данъка:моят в Бургас е 328 лв.
              В Швеция имам приятел с T-Jet Sport 150 , който плаща 1400 крони данък, което в български пари е 290-300 лева.
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Колеги все пак да попитам понеже чух различни мнения. Всъшност знае ли някой докога ще продължи производството на Фиат Браво? Модела излезе през 2007 г. После има някакво обновление през 2011 г., но като, че ли е само на интериора не е фейслифт.
                sigpic

Коментар

Едва ли някой може да ти каже със сигурност до кога.... Моите наблюдения са, че производството на даден модел рядко продължава повече от 7 г.
                  Play Golf ,but not drive golf!!!
                  Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                  C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

ако изобщо може да се каже че има някакво производство, то скоро ще спрепросто ФИАТ не можаха да продадат колата

Коментар

6.5/100л по магистрала със 140... може ама ако караш само по нанадолнище ... поне на мойта кола де ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

pakumba написа:
                        Кутията хич не е случайност. Масов проблем е, чети в английските форуми, там има много и ги карат повече. Иначе Бравото е чуден автомобил с много лека поддръжка, обаче и мен ме мори проблема със скоростите. Какъвто и да е стила на каране, никой не може да ме убеди, че е нормално да отваряш скорости на 50 или 100 000 км.
                        Ми то тогава какво се получава тука:1. Проблем с Турбото, който често се бил повтарял и след първото му отремонтиране.2. Проблем със скоростната кутия, който също е възможен да се случи отново.3. И после, защо FIAT не можели да продадът колата.Ми как ще е продадът те още от самото начало като са видели какви са проблемите и, че същите се повтарят често и съответно интереса и търсенето са се отдръпнали от голямото предлагане, което е имало. Ето, защо почти няма никакъв интерес.Така, че ако ще се взима тази кола при всички случаи 1.4 90 к.с. 16V MPI без TURBO поне ако ще става нещо да е само със скоростната кутия иначе в противен случай колата става нерантабилна то и затова няма никакъв интерес.
                        sigpic

Коментар

много марки автомобили са така.какво да кажем за гууф3,същите боклуци

Коментар

А какво мнение имате за същото браво , но дизеловия двигател 1.9 не знам си как се води 150 hp
                            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

във форума има само едно с този моторно същия се монтира в много други модели от групата

Коментар

FIATIST написа:
                                Колеги все пак да попитам понеже чух различни мнения. Всъшност знае ли някой докога ще продължи производството на Фиат Браво? Модела излезе през 2007 г. После има някакво обновление през 2011 г., но като, че ли е само на интериора не е фейслифт.
                                Всъщонст се носи слух че от март 2014год. слиза от конвейра.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X