Здрасти на всички!По принцип много рядко се допитвам до форума по такива въпроси и обичам да си намирам сам инфо за това онова по двг но сега не мога да намеря размери на дросела на Punto Sporting 1.4 16V...въпроса е там,че искам да разбера става ли тази доселова клапа на Punto Sporting mk1 1.2 16V,и въобще имат ли разлика като размери...знам, че на 1.2 16V е 42мм,но не мога да намеря инфо за 1.4 16V дросела и дали въобще ще стане...ако някой се сеща нещо моля да драсне 1-2 реда Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дроселова клапа от Punto Sporting mk2 1.4 16V
Collapse
X
-
Доста оскъдна информацията в нета по въпроса...в някакъв форум,не беше български,и аз четох,че били еднакви но на 1.4 16V бил малко по голям...и ако е така не знам в тази тема ли да го пиша или в раздел купува - Търся дросел от Fiat Punto Sporting mk3 1.4 16V Поздрави!P.S.:Да започнем с това , че няма Пунто 2 с този мотор.....Предполагам става дума за Пунто 3. Най-добре напиши кода на двигателя. Ако е същия (95 p.s), за който си мисля го има и в други модели.Объркал съм се Колега-от 3-та генерация на Punto е този двигател Мился, че и в Stilo го има същия двг...Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4 JTD , Alfa Romeo 33 1.3VL-ex
Коментар
-
Ако трябва да бъдем съвсем точни пунто МК3 няма, а след 2003 г. се води фейслифт на пунто мк2 - за справки http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto, извинявам се за отклонението от темата.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар