Пичове,дано някой да може да помогне или да препоръча някой сервиз ,в който разбират от стари италианки !Колата има и газова уредба,но главният проблем е че не може да работи нормално на бензин - ако се подава газ няма проблем ,но пусна ли газта - колата угасва !Благодаря ,предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат темпра,проблем !
Collapse
X
-
Re: Фиат темпра,проблем !
gmeki написа:Пичове,дано някой да може да помогне или да препоръча някой сервиз ,в който разбират от стари италианки !Колата има и газова уредба,но главният проблем е че не може да работи нормално на бензин - ако се подава газ няма проблем ,но пусна ли газта - колата угасва !Благодаря ,предварително !
-
Тая стара италянка освен че е темпра и е на газ/ бензин, нещо друго като подробности? година? двигател? горивна система? Ти в кой район на София си?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
gmeki написа:Темпрата е 93г, 1,6mj,иначе съм от Люлин ! Това моторче на празен ход е стъпковото моторче ,нали!Нз как да проверя дали работи ,но предполагам че работи ,защото колата на газ си работи добре!Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
fuel injekcion написа:Моторчето се намира на дросела и то подава газ на колата и има буталце като пружинка е .. пробвай да го натиснеш с отверка може да е запекло нещо и да го смажеш малкоFiat Tempra 1,6mj
Коментар
-
gmeki написа:fuel injekcion написа:Моторчето се намира на дросела и то подава газ на колата и има буталце като пружинка е .. пробвай да го натиснеш с отверка може да е запекло нещо и да го смажеш малкоFIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Да ,точно така,симулатор (имам такъв) - казаха ми ,че може да е от него и трябвало да отида на газаджия ?!Казаха ми ,че имало някакъв начин да се направи нещо като шунтиране на грешки чрез някакъв диод ,който се слагал някъде си .... и той изчиствал автоматично всички грешки след всяко гасене на автомобила!Звучи като манна небесна ,но може и да е вярно и изпълнимо в наши дни :Д:Д:Д!Fiat Tempra 1,6mj
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар