Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на катализатор при Пунто Мк2
Collapse
X
-
Така както разбирам пунтото ти е с две сонди? Защо искаш да сменяш катализатора? Има промяна във вървежа? Принципно ако има проблем с катализатора ECU-то записва грешка - P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1). Не че е гаранция, но все пак. Това че е горяло масло не означава задължително литнал катализатор. Ако всичко по колата си е нормално не се занимавай с глупости. На моето пунто го сменях защото беше леш, втора ръка мисля ми излезе 150лв.Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
Punto GT 1.4 Turbo '99
Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex
Коментар
-
mr_none написа:Така както разбирам пунтото ти е с две сонди? Защо искаш да сменяш катализатора? Има промяна във вървежа? Принципно ако има проблем с катализатора ECU-то записва грешка - P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1). Не че е гаранция, но все пак. Това че е горяло масло не означава задължително литнал катализатор. Ако всичко по колата си е нормално не се занимавай с глупости. На моето пунто го сменях защото беше леш, втора ръка мисля ми излезе 150лв.
Коментар
-
Airfan написа:mr_none написа:Така както разбирам пунтото ти е с две сонди? Защо искаш да сменяш катализатора? Има промяна във вървежа? Принципно ако има проблем с катализатора ECU-то записва грешка - P0420 Catalyst System Efficiency Below Threshold (Bank 1). Не че е гаранция, но все пак. Това че е горяло масло не означава задължително литнал катализатор. Ако всичко по колата си е нормално не се занимавай с глупости. На моето пунто го сменях защото беше леш, втора ръка мисля ми излезе 150лв.
Коментар
-
u_bo
-
dzola написа:До gergov 1973 от каква кола е този колектор 4-2-1. И каква платка трябва да се сложи за да се излъже втората ламбда сонда.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар