Здравейте! Имам Fiat браво 1.6 16V преди около 1000 км. правих ремонт на двигателя, сменени клапани, гарнитура, ремъци, ролки и други неща по двигателя.Сменил съм и масло и въздушен филтър.Проблем: когато колата достигне нормална температура на работа започва да гасне на свободна или докато се движа на съединител, изобщо не си и помисля да се спре на тихи обороти а директно пада на нулата и гасне, четох няколко теми и сега мисля да почистя дроселовата клапа, ако не се оправи ще сменя и кабелите на свещите.От тук на татък разчитам на вас."Майсторите" казаха,че аз не съм можел да карам.. :D вързаха я на компютъра и казаха че гаснела заради натрупани 11 грешки, но уви. щом се качих и покарах се появи 12-тата грешка пак гасне и гасне.Преди този велик ремонт никога не е гаснела, също така при сглобяването бяха забравили да закачат тръбата която отива към картера и изгубих и масло.Моля който с каквото може да помогне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бравото гасне на свободна! помогнете!
Collapse
X
-
Re: Бравото гасне на свободна! помогнете!
yshan написа:Здравейте! Имам Fiat браво 1.6 16V преди около 1000 км. правих ремонт на двигателя, сменени клапани, гарнитура, ремъци, ролки и други неща по двигателя.Сменил съм и масло и въздушен филтър.Проблем: когато колата достигне нормална температура на работа започва да гасне на свободна или докато се движа на съединител, изобщо не си и помисля да се спре на тихи обороти а директно пада на нулата и гасне, четох няколко теми и сега мисля да почистя дроселовата клапа, ако не се оправи ще сменя и кабелите на свещите.От тук на татък разчитам на вас."Майсторите" казаха,че аз не съм можел да карам.. :D вързаха я на компютъра и казаха че гаснела заради натрупани 11 грешки, но уви. щом се качих и покарах се появи 12-тата грешка пак гасне и гасне.Преди този велик ремонт никога не е гаснела, също така при сглобяването бяха забравили да закачат тръбата която отива към картера и изгубих и масло.Моля който с каквото може да помогне!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
S_BANKOV написа:Много ми прилича да смуче въздух от някъде, я огледай за процепи по въздуховода.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар