Fiat Bravo 1.6 16V - Когато е студена неможе да пали на бензин, колата е на газ и си пали перфектно. Развъртях маркуча на бензина който влиза в двигателя и като дам на контакт има налягане хвърля бензин, обаче този маркуч до него който е за обратно там няма нищо. Като е топла си пали но като карам пука и гарми нещо под капака. Малко аматьорско обяснение дано сте ме разбрали. Благодаря предварително !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Непали на бензин ??? Помощ !!!
Collapse
X
-
Ако проблема не е с бензинова помпа и зацапани дюзи си погледни свещите. Като затопли времето тази година имойта не искаше да пали на бензин а на студено е пушка. Свещите бяха заминали, сложих нови и всичко заспа. На газ си палеше сравнително нормално.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Като го има това налягане колко е всъщност? 3 бара има ли? Другата причина може да е недостиг на въздух дали ет въздушния филтър или от стъпковия мотор трябва да се провери.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Bane
-
Re: Непали на бензин ??? Помощ !!!
Apoly написа:Fiat Bravo 1.6 16V - Когато е студена неможе да пали на бензин, колата е на газ и си пали перфектно. Развъртях маркуча на бензина който влиза в двигателя и като дам на контакт има налягане хвърля бензин, обаче този маркуч до него който е за обратно там няма нищо. Като е топла си пали но като карам пука и гарми нещо под капака. Малко аматьорско обяснение дано сте ме разбрали. Благодаря предварително !!!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар