Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.2 60HP 2001година Глъхнене при ниски обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да ,така е ,но и нали всички части са ни "оригинални",та човек да не смее да сменя нещо работещо.И аз сега си сложих свещите с които беше още както е дошла от Италия.фиат by champion били ги вграждали при производството и са наистина добри,а и не им знам на колко са,но работят перфектно както на бензин ,така и на газ.

Коментар

Не Е От Свещите ... Да Не Е Някой Датчик Да Се Ебава ...

Коментар

само на празен ход ли ти го прави ,или и в движение.и аз го имах както и други колеги са се оплаквали че им го прави.преди да сложа газта го имах ,смених ТПС по принуда ,после се оправи.ама само докато не почна да се разваля адаптацията от ГИ...

Коментар

И В Движение Го Прави В Ниските Обороти ... Занесох Го На Сервиз Ии Днес Махната Бенз Помпа И На Свободен Ход Давала 2 Бара ... Пък Май Трябва Да Даде 3 Бара .. Ниско Налягане Прави ... Ще Се Опита Да Почисти Помпата Ако Не Ще Купя Нова Да Видим Какво Ще Стане

Коментар

k1ll3rl00p написа:
            И В Движение Го Прави В Ниските Обороти ... Занесох Го На Сервиз Ии Днес Махната Бенз Помпа И На Свободен Ход Давала 2 Бара ... Пък Май Трябва Да Даде 3 Бара .. Ниско Налягане Прави ... Ще Се Опита Да Почисти Помпата Ако Не Ще Купя Нова Да Видим Какво Ще Стане
            Кажи кой е сервиза че да не ходи никой колега там.Май не 3 бара ами направо трябва да са си три бара, на бензиновата помпа няка каво да и чисти освен да я избърше от бензина, и му кажи на майстора да провери горивния регулатор. Няма налягане и айде нова помпа.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Майстора го управи Проблема е разрешен... бензиновия регулатор беше затлачен ... вече няма глъхнене

Коментар

Working...
              X