Здравейте искам първо да ме извините за невежеста ми ,но това ми е първият фиат и искам да ви попитам за съвет, че май имам някакъв проблем с колата колата ми е Stilo Abarth 3 - врат 2.4-170к.с. бензин един ден реших да го настъпя от любобитство и очаквах да ме впечатли, но стигнах 180 и тотал нито километър нагоре направо замръзна. Интересното ми е че ги направи много бързо и очакваш в такъв случай да изпълни километража а нищо такова не стана! Ако знаете нещо ще съм ви благодарен Yellow_Flash_Colorz_PDT_061.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo Abarth 2.4-170к.с. не вдига повече от 180км/ч
Collapse
X
-
Bane
-
Еми смених масло маслен филтър фъздушен грешки не ми дава А ако може някой който е с такъв автомобил да ми каже какъв разход му дава грацко че на мен ми дава 18 на 100 грацко което е свръх многои защо като го настъпя малко и започва да загрява немога да разбера!Не е от термостата не е от кабачката тъй като я смених на водата и пак ми загряваБлагодаряStilo Abarth 2.4
Коментар
-
u_bo
Bertykn написа:Еми смених масло маслен филтър фъздушен грешки не ми дава А ако може някой който е с такъв автомобил да ми каже какъв разход му дава грацко че на мен ми дава 18 на 100 грацко което е свръх многои защо като го настъпя малко и започва да загрява немога да разбера!Не е от термостата не е от каПачката тъй като я смених на водата и пак ми загряваБлагодаря
Коментар
-
Bane
За тея коне, нормален ми си вижда разхода за бензин. Пък и ако я ръчкаш много и повече може да стане :D Ти колко очакваш да ти гори?
Коментар
-
u_bo
Bertykn написа:Ама кога да ги пробвам маркучите когато е загреяла или?И нормален ли е разход 18 на 100
Коментар
-
Bane
emzo написа:Каталожно 13,5, айде в малък град живее - 15-16.
Коментар
-
Bane
muns61 написа:Я дай една реална снимка на колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар