Здравейте имам едно много запазено Fiat uno 1.1 fire карбуратор,на което му се разспадна центробежният регулатор на делкото и то стана на парчета.Търсих по морги но не мога да намеря.Та въпроса ми е дали може да се приспособи делко от друга кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Делко fiat uno
Collapse
X
-
Re: Делко fiat uno
icsson написа:Здравейте имам едно много запазено Fiat uno 1.1 fire карбуратор,на което му се разспадна центробежният регулатор на делкото и то стана на парчета.Търсих по морги но не мога да намеря.Та въпроса ми е дали може да се приспособи делко от друга кола.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
dzola написа:The FIRE was originally acarburetor engine, andlater progressed to a singlepoint injection (SPI) tomultipoint injection (MPI)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
raketata написа:Роботизирано му е производството колега.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Делко Фиат Уно
Имам едно делко от Фиат Уно,999куб.см,карбуратор. Съпротивлението на генератора за магнитни импулси е извън посочените в Haynesa-а граници,но въпреки това си работеше. На корпуса на делкото има следните надписи:SE101A - 6M, 829R1 - 829P1. Уното отдавна е бракувано и се продава на части. Имам и още едно,което е в параметри,но вече го обещах на колега от Свиленград. И двете са без комутатор. Мисля,че ще Ви свърши работа. Цена 20 лв.Любо Нешков
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар