Добър ден. ОТ 1 седмица имам Браво 1.6 16в - като цяло прилична кола. Много странно ми стана че за тези 103 к.с които притежава се движи малко по-тромаво например от Ситроен Ксара 1.4 75 коня . И другото странно ми стана , че въздушният поток към въздушния филтър тръгва от над радиатора .... и имам чуството, че така влиза топъл въздух. Ако имате някакви мнения относно тези неща, ще съм ви благодарен да ги споделите Редактирано заглавие.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.Примери за лоши заглавия са:Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, Въпрос за Браво, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н.Пример за добри заглавия са:Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тромаво Браво 1.6, и още нещо
Collapse
X
-
Ако сложиш малко снимки сигурно ще имама повече мнения, Колата има въздухозаборник над радиатора, а що е тромава диагностиката може да подскаже.ГАЗ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
u_bo
Mario921013 написа:Не е на газ нито има ... чист бензин е Снимки на какво да направя ? двигателя ?
Коментар
-
Re: Тромаво Браво 1.6, и още нещо
Mario921013 написа:...странно ми стана че за тези 103 к.с които притежава се движи малко по-тромаво например ...И другото странно ми стана , че ... влиза топъл въздух.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
u_bo
Mario921013 написа:Ами да ви кажа бравото е по-пъргаво в ниските обороти после само си променя звука малко заглъхва и се1 не набира след 3-4 хиляди до тогава си има мощност ама след това ....
Коментар
-
Според мен е съединител. Или запушен някъде горивопровод (не знам дали тази кола има горивен филтър). Като не върви във високите, вдига ли обороти? Ако вдига - съединител. Ако не вдига ами се ослушва и мотае - не и достига гориво.Ама ако е съединител с тези симптоми, тръгването би било приключение. За да превърта трябва да е пред оставяне на път и доста дълго да е давал симптоми, че иска да се пенсионира."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар