При всички положения колата има проблем. Колегата пише че върви в ниски обороти и глъхне във високи , което е напълно противопоказно за 1.6 16 . Таз машина прави точно обратното......доколкото може да се каже че върви де. Аз мисля че е нещо електроно я бубина, свещи, датчици, кабели и т.н.
ами незнам тия дни ще отида да и направят диагностика пък ако не открият нещо явно е съединителя защото наистина колата примерно се кара 15-20 минути и почва после проблемите с тръгването на 1ва
При мен започна да тресе при тръгване на първа от съединител на около 120 хиляди км, само като беше студена претрисаше. Съединителят го смених чак на 160 хиляди км, като в него видимо има още много живот и никога не е буксувал или да е бил твърд. Доста калпаво е измислен, има едни нитове по феродото, които започват да надират в притискателя като стигне до тях изхабяването, а реално има много още феродо. След смяната претрисането при тръгване докато е студена изчезна. Беше доста силно в интерес на истината, но никаква връзка не може д аима с твоя проблем. Ако ти буксува колата ще вдига обороти, а няма да набира, тогава е съединител - това има ли го?
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Коментар