Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

паразитна ролка на аксесоарен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

паразитна ролка на аксесоарен ремък

Колата е Пежо 206.. на един приятел е и плана е да ходим на море с нея за уикенда. Проблема е, че въпросната ролка свири, но няма никакви луфтове и въпроса ми е може ли да и стане нещо?

Според мен лагера е изсъхнал затова свири, най-голямата беля която може да стане е да блокира и да скъсаш ремък.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

един лагер може да свири и още ног да издържитова е в масовия случайкарай...
      Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

това си мислех и аз. БЛАГОДАРЯ!

Коментар

Само аз ли не разбирам за какъв аксесоарен ремък говорите

Коментар

Абе и аз веднага това се запитах, но понеже колата е Пежо 206 си затраях. Не знам там какви ремъци има.Та, ако свири ролка на ангренажния, аз не бих карал. Риска е твърде голям. (Обикновено се сменя чифт маратонки)Ако свири ролка на ремъка за водната помпа, климатика, алтернатора... Бих тръгнал с резервен ремък.Макар че, там паразитна, опъваща ролка едва ли има. Знам ли? ПИЖО...ЕДИТ: Леле, колко грешки правя при писане на български. Хем внимавам! То аз на друг език не мога да пиша де.Някой да знае къде мога да мина опреснителни курсове по писане на български? Това сериозно. Забравил съм правилата. Да ми пише на лични.
            Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
            Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
            Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Аз и със свирещ ремък на водната помпа не бих тръгнал.
              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
              X