Ако се свалят колелата на разпределителния и коляновия вал , може ли после да се обърка нещо при слагането им отново на валовете (имат ли някакви белязки или водачи). Питам защото имам съмнения ,че колата ми не е зацепена правилно. И понеже нали има белязки на колелата на разпр и коляновия вал , които трябва да съвпаднат с белязките на ремъка. Да нямам някоя изненада когато слагам новия?П.П. Моля сега само да не се започва "Защо имаш съмнения ,че не е зацепена правилно ...." . Въпросът е за самото зацепване .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за колелата на валовете Браво 1.4 12в
Collapse
X
-
щом се съмняваш че не е зацепена правилно както аз бях махаш свеща на 1-ви цилинтър докарваш колата на белези пъхаш една отверка на мястото на свеща и на 5-та предавка буташ напред назад.след разминаването на белезите буталото трябва да почва да слиза надоло то ще усетиш по движението на отверката на ръката ти.ако продължава да се качва или слиза надоло преди белезите,махай ремъка и мести разпределителния вал 1 зъб Успех
-
щом се съмняваш че не е зацепена правилно както аз бях махаш свеща на 1-ви цилинтър докарваш колата на белези пъхаш една отверка на мястото на свеща и на 5-та предавка буташ напред или назад.след разминаването на белезите буталото трябва да почва да слиза надоло то ще усетиш по движението на отверката на ръката ти.ако продължава да се качва или слиза надоло преди белезите,махай ремъка и мести разпределителния вал 1 зъб Успех
Коментар
-
щом се съмняваш че не е зацепена правилно както аз бях махаш свеща на 1-ви цилинтър докарваш колата на белези пъхаш една отверка на мястото на свеща и на 5-та предавка буташ напред или назад.след разминаването на белезите буталото трябва да почва да слиза надоло то ще усетиш по движението на отверката на ръката ти.ако продължава да се качва или слиза надоло преди белезите,махай ремъка и мести разпределителния вал 1 зъб Успех
Коментар
-
anton4490 написа:щом се съмняваш че не е зацепена правилно както аз бях махаш свеща на 1-ви цилинтър докарваш колата на белези пъхаш една отверка на мястото на свеща и на 5-та предавка буташ напред назад.след разминаването на белезите буталото трябва да почва да слиза надоло то ще усетиш по движението на отверката на ръката ти.ако продължава да се качва или слиза надоло преди белезите,махай ремъка и мести разпределителния вал 1 зъб УспехFiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
anton4490 написа:spark написа:kenar11 написа:има белези на капака на ремъкаFiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар