Здравейте колеги, искам да ви питам за ето този датчик на Fiat Tipo 1.4 DGT Cat.i.e е модела, хвърля масло от него, не от уплатненито а от самия него, пробвах да го отвия от там, но изхрущтя и не можах да го отвия? Исках да го извадя за да му видя номера и да си купя нов за да го сменя? С каква резба е и защо не иска да се отвърти, какво да го правя това чудо?Пробвах и на ляво и на дясно, не иска да помръдне!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с датчик
Collapse
X
-
Благодаря ви за помоща, излезна гадината, обаче от мъчене да го отвия му се изтриха номерата, ако е за детонацията нещо, колата ми има точно проблем с това и се чудих къде е с години, по черни свещи, оборотите са променливи, на студен двигател вдига оборот, после като настъпя съеденителя и малко трудно падат, дали може да е от това?И малко върви се едно влача ремарке с пясък. Дали е в ред това чудо или щом тече масло е заминало?Някой знае ли как точно се води и колко кинта е горе долу?
Коментар
-
super_angel28 написа:Благодаря ви за помоща, излезна гадината, обаче от мъчене да го отвия му се изтриха номерата, ако е за детонацията нещо, колата ми има точно проблем с това и се чудих къде е с години, по черни свещи, оборотите са променливи, на студен двигател вдига оборот, после като настъпя съеденителя и малко трудно падат, дали може да е от това?И малко върви се едно влача ремарке с пясък. Дали е в ред това чудо или щом тече масло е заминало?Някой знае ли как точно се води и колко кинта е горе долу?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:super_angel28 написа:Благодаря ви за помоща, излезна гадината, обаче от мъчене да го отвия му се изтриха номерата, ако е за детонацията нещо, колата ми има точно проблем с това и се чудих къде е с години, по черни свещи, оборотите са променливи, на студен двигател вдига оборот, после като настъпя съеденителя и малко трудно падат, дали може да е от това?И малко върви се едно влача ремарке с пясък. Дали е в ред това чудо или щом тече масло е заминало?Някой знае ли как точно се води и колко кинта е горе долу?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар