Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

при подаване на газ забива

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

при подаване на газ забива

Колеги като подам рязко газ на безин и ми забива за момент.от какво може да е.Съмнява ме от тпс-датчика или да е запушена дюзата на моното.Някакви предложения ще съм благодарен

Re: при подаване на газ забива

Кажи първо за каква кола става въпрос.
    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Оооо да извинявам се.брава 1.4 12v

Коментар

anton4490 написа:
        Пробвай да откачиш акумулатора за 1-2 часа. И кажи после как е. Може да е натрупала грешки.
        Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

kurticata написа:
          anton4490 написа:
          Пробвай да откачиш акумулатора за 1-2 часа. И кажи после как е. Може да е натрупала грешки.
          И това ще реши проблема
          Power Under Pressure

Коментар

Оправя се да.Докато не привключи 1,2 пъти на газ и пак същата работа.

Коментар

WhitePower написа:
              kurticata написа:
              anton4490 написа:
              И това ще реши проблема
              Да. Това може да го реши.Трябва да си сложиш реле , което да прекъсва тока на компютъра когато загасиш колата. Защото ти натрупва грешки от газта , и като се сложи реле при всяко гасене ще ти се чистят грешките . Трябваше по рано да кажеш ,че имаш АГУ.
              Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Аз отдавна си мислех да сложа такова реле ама не ми е правила проблем затова не съм и сложил.Какво представлява това реле и от каде да го взема че на майстори няма да ходя аз ще си го поставя.

Коментар

Щом досега не е правила проблем , значи имаш проблем по газта.

Коментар

kiriluz1 написа:
                    Щом досега не е правила проблем , значи имаш проблем по газта.
                    На газ нямам проблем никакъв само на бензин ми забива колега

Коментар

Така става когато газта е повече или по малко например. Когато минеш на газ колата си върви но омазва бензиновото еку, затова когато му махнеш тока то се ресетва и колата заспива докато минеш на газ един два пъти.

Коментар

Чесно да ви кажа не бях чувал такива нестандартни решения Вместо да си оправиш колата на газ така ,че да върви и да не оплексва екуто , ти просто го ресетваш като му махаш тока постоянно После да не се чудите ако си забрави кода на ключа някой ден
                        Power Under Pressure

Коментар

да ама на мойто пунто не се оправя с ресет ....трябва си солидно покарване около 20 км на бензин

Коментар

WhitePower написа:
                            Чесно да ви кажа не бях чувал такива нестандартни решения Вместо да си оправиш колата на газ така ,че да върви и да не оплексва екуто , ти просто го ресетваш като му махаш тока постоянно После да не се чудите ако си забрави кода на ключа някой ден
                            Остави се колега не стига че имам само един ключ,ами и кода незнам :D ще стане щоу ако някой дем не ми разпознае ключа.Ако стане така,компа доло,едно делко на вала и гас докато издържи :D

Коментар

Аз също имам такъв проблем - нерешен все още. Като се наложи да съм на бензин откачам клемата за 15-тина мин и тръгва, иначе -нъц. Гасне. Чувал съм два варианта - реле и емулатор. Но и двата са спорни. Ще следя темата, ако някой излезе с решение
                              Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Working...
                              X