Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво 1.6, 16в

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Браво 1.6, 16в

Здрвайте, надявам се, че не ви е писнало от моите проблеми по количката. Вчера си взех колата от ремонт за шума, който ви споделих в предната тема. Той се оправи след смяната на 2-та пистови ремъка и ролките. Но днес се появиха 2 нови, единият е цъкане такова, като на часовник, а другия е леко виещ се. За втория си мисля, че е някой лагер, но пак не съм сигурен. Този шум идва от двигателя според мен, а майстора, който ми оправи колата ми похвали много двигателя. Незнам орчаса ли нещо... Ако може да помогнете ще съм ви благодарен!п.с. http://www.youtube.com/watch?v=5AwnNP4Ic_E - Тук го има цъкането и виенето е нещо подобно.
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 120hp, 2000 year

Това ми звучи като пренатегнат ремък,а за цъкането провери надписите по ремъците.Един колега имаше такова цъкане и излезе от надписите,когато минат по ролката се чуваше такова цъкане
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

янко написа:
      Това ми звучи като пренатегнат ремък,а за цъкането провери надписите по ремъците.Един колега имаше такова цъкане и излезе от надписите,когато минат по ролката се чуваше такова цъкане
      Когато ми затягаха ремъка, ми сложиха една гайка, защото съм я нямал и опраило и май доста я пренатегнаха.. Незнам.. А тия надписи какво да ги правя ?

Коментар

Ремъците може да ги разхлабиш малко за проба,то и не е добре да са много натегнати.Цъкането ако е от надписите просто чакаш да изчезне
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Гледах си маслото днес, и видях, че е за смяна. Може ли да е от това нещо..п.с. Поръчал съм си Селениа Голд 10в40..

Коментар

Working...
          X