Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен проблем при ниските обороти

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странен проблем при ниските обороти

Значи проблема се изразява в това че като работи на място двигателя работи стабилно известно време и претриса и после пак се повтаря.Това го има на свободен ход в движение го няма този проблем, страното е че се получава на газ и на бензин.Колата е от подписа.
    Fiat Marea weekend 1.6 16v 76 kw 98g

Свещи,кабели бобинка , стъпково моторче .. едно от тези неща е най-вероятно .. като за начало си прегледай свещите в какво състояние са ,и си натисни кабелите да не се е извадил малко някой от тях
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Забравих да напиша нови кабели и бубина,стъпковото моторче влияе ли на газ като е,с обикновена газова съм.

Коментар

Еми колега на мойта кола си работи моторчето на газ ,сигурно и на твойта работи.. но то добре си сменил тези 2 неща,ами свещите ? точно те правят проблем.. ако са даже малко старички разстоянието там дето дава искра ако е повече се получава прекъсване
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Свещи имам 3комплекта едните са за газ с 1електрод с,въртял съм ги всичките и пак същото.Незнам дали е от моторчето за свободен ход понеже държи обороти но мотора пак се тресе.

Коментар

Working...
          X