Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Силен шум

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Силен шум

Здрвайте,Незнам как да го нарека силен ли, странен ли.. но издава много шум след вчерашния проливен дъжд фиатчето(все едно е пукнато гърнето). Но шума го вади отпред някъде. От какво може да е и как да се острани.
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 120hp, 2000 year

Слушай като е на свободна дали има шум , и след 80 дали се увеличава ,може да е лагер ..
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
      Слушай като е на свободна дали има шум , и след 80 дали се увеличава ,може да е лагер ..
      През цялото време е така, но на по-висока скорост го чувам по-слабо.. Но странното е, че това се случи след проливния дъжд вчера..

Коментар

е сигурно ремъка ти свирка ?
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
          е сигурно ремъка ти свирка ?
          Не свири, а вие.. Незнам как да го обясня "Вуууууууууууууу" нещо ей така ддз.. Или все едно караш на 1-ва на 4000 оборота..

Коментар

Еми ако се е намокрила някоя ролка .. извиват
            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
              Еми ако се е намокрила някоя ролка .. извиват
              Е ок, но минаха 24 часа, така ли не изсъхнаха бе..

Коментар

Оказа се, че е меката връзка.. Може да заключите темата. Благодаря на тези, които ми оказаха съдействие.

Коментар

Отново пиша тук, за да не отварям нова тема. Днес ходих да ми оправят меката връзка, защото уж от там излизаше шума, но като я сложихме на канала прегледахме цялото гърне и никъде не видяхме дупки. Меката връзка си беше перфектна. И неможахме да разберем това виене от къде идва. Надявам се, че ще ми помогнете.. ВИЕ постоянно и на ниски и на високи обороти.

Коментар

toshito написа:
                    Отново пиша тук, за да не отварям нова тема. Днес ходих да ми оправят меката връзка, защото уж от там излизаше шума, но като я сложихме на канала прегледахме цялото гърне и никъде не видяхме дупки. Меката връзка си беше перфектна. И неможахме да разберем това виене от къде идва. Надявам се, че ще ми помогнете.. ВИЕ постоянно и на ниски и на високи обороти.
                    Това ти е от някоя ролка на пистовия ремък. И на мен ми виеше когато валеше. Сега не е валяло от няколко дена и няма проблем. Но това е сигнал ,че ролката си заминава (според мен де ).
                    Fiat Bravo 1.4 12v '95

Коментар

Що не го запишеш на телефона звука, че така много отосително "виене". Аз лично не смятам че такъв звук може да има от изпуйскателната система
                      FIAT Bravo sx 1.6 16V '97
                      FIAT Punto sx 75 '94

Коментар

Току що се връщам от майстор. Вариантите са два или от някоя външна ролка или от лагер на климатик.. Други мнения ?

Коментар

махате ремъците един по един и разбирате....... алтернатор, хидравлична помпа, водна пома, лагер на климатик, двете ролки, веднага ще си проличи, махнете първо ремъка на климатика, ако шума го има пак, махнете и другия ремък
                          Брава 1.6

Коментар

toshito, туй виииииу на ква кола ? Че гледам цяла темя пък модела не е ясен
                            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                              toshito, туй виииииу на ква кола ? Че гледам цяла темя пък модела не е ясен
                              Фиат Браво 1.6 16в, бензин, 2000 година.Всичко е оправено, смених 2-та пистови ремъка и обтяжните ролки всичко е ток и жица. Само дето 100лв ми се видяха малко множко без труда :D

Коментар

Working...
                              X