Здрвайте,Незнам как да го нарека силен ли, странен ли.. но издава много шум след вчерашния проливен дъжд фиатчето(все едно е пукнато гърнето). Но шума го вади отпред някъде. От какво може да е и как да се острани.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Силен шум
Collapse
X
-
Отново пиша тук, за да не отварям нова тема. Днес ходих да ми оправят меката връзка, защото уж от там излизаше шума, но като я сложихме на канала прегледахме цялото гърне и никъде не видяхме дупки. Меката връзка си беше перфектна. И неможахме да разберем това виене от къде идва. Надявам се, че ще ми помогнете.. ВИЕ постоянно и на ниски и на високи обороти.Fiat Bravo 1.6, 16V, 120hp, 2000 year
Коментар
-
toshito написа:Отново пиша тук, за да не отварям нова тема. Днес ходих да ми оправят меката връзка, защото уж от там излизаше шума, но като я сложихме на канала прегледахме цялото гърне и никъде не видяхме дупки. Меката връзка си беше перфектна. И неможахме да разберем това виене от къде идва. Надявам се, че ще ми помогнете.. ВИЕ постоянно и на ниски и на високи обороти.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
S_BANKOV написа:toshito, туй виииииу на ква кола ? Че гледам цяла темя пък модела не е ясенFiat Bravo 1.6, 16V, 120hp, 2000 year
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар