двигателя е 2000 куб.см.97год.бензинне 107к.с. не ми свети лампата за маслото когато дам на контакт.стигнах до извода че е датчика но немога да го открия къде е също така не работи и стрелката която показва нивото на маслото.някой ако може да помогне спешно е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
маслен датчик фиат улайс
Collapse
X
-
Re: маслен датчик фиат улайс
koksan_160 написа:двигателя е 2000 куб.см.97год.бензинне 107к.с. ми свети лампата за маслото когато дам на контакт.стигнах до извода че е датчика но немога да го открия къде е също така не работи и стрелката която показва нивото на маслото.някой ако може да помогне спешно еМъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
-
Re: маслен датчик фиат улайс
stivan_alone написа:koksan_160 написа:двигателя е 2000 куб.см.97год.бензинне 107к.с не. ми свети лампата за маслото когато дам на контакт.стигнах до извода че е датчика но немога да го открия къде е също така не работи и стрелката която показва нивото на маслото.някой ако може да помогне спешно е
Коментар
-
Намираш датчика, откачаш кабела му, допирш го към корпус и лампата трябва да светне, когато си на контакт. Ако не светва, проверяваш дали лампата е здрава. Ако е здрава, проверяваш кабела м/у лампата и датчика.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Намираш датчика, откачаш кабела му, допирш го към корпус и лампата трябва да светне, когато си на контакт. Ако не светва, проверяваш дали лампата е здрава. Ако е здрава, проверяваш кабела м/у лампата и датчика.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар