Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с FIAT 125p

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с FIAT 125p

Здравейте колеги! Имам проблем с FIAT 125p , и той е следният.. Спрях на едно кръстовище, изгасна.. нямаше много бензин и си помислих че е свършил, въртях, въртях, запали, обаче минаха 2-3 секунди и започна да вдига обороти и стигна до критичните (на свободна), вкарах първа - колата без газ иска втора, вкарах я.. на баир искаше трета.. та ако може да споделите някакви мнения, решения на проблем ще съм ви много благодарен. Fiat-а е бензинов, без газ.Поздрави!

Re: Проблем с FIAT 125p

Р. Георгиев написа:
    Здравейте колеги! Имам проблем с FIAT 125p , и той е следният.. Спрях на едно кръстовище, изгасна.. нямаше много бензин и си помислих че е свършил, въртях, въртях, запали, обаче минаха 2-3 секунди и започна да вдига обороти и стигна до критичните (на свободна), вкарах първа - колата без газ иска втора, вкарах я.. на баир искаше трета.. та ако може да споделите някакви мнения, решения на проблем ще съм ви много благодарен. Fiat-а е бензинов, без газ.Поздрави!
    Виж поплавъка на карбуратора да не е пробит.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

И въздушния филтър да не е в задръстен.Пробвай без него, дали ще номализира оборотите.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Утре ще пробвам, че бях извън града и ще споделя резултатите.

Коментар

И да няма бензин в маслото...
          Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Working...
          X