Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прекъсване Фиат Браво 1.6 16в 1998г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прекъсване Фиат Браво 1.6 16в 1998г

Здравейте Колеги! Имам следния проблем: Колата ми прекъсва като подам по рязко газ (в движение),но само в ниските обороти.Усеща се в по големите предавки около 2000-2500 оборота.Като подавам плавно газ прекъсването го няма.Дайте съвет от какво може да е защото аз не разбирам от коли и не знам какво да правя.
    FIAT Bravo 1.6 16v 103hp 1998g

Свещи ,кабели ,бобини ,дюзи ! ? едно е повредено и прекъсва . . .
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Добре,но не прекъсва постоянно,докато е студена го прави не знам защо така става.Мога ли за сега да карам така?

Коментар

RedZone написа:
        Добре,но не прекъсва постоянно,докато е студена го прави не знам защо така става.Мога ли за сега да карам така?
        Ми щом го прави студена ,най вероятна дюза се базика.. нямаш проблеми ако караш така стига да можеш.. мирише ли на бензин зад колата ?
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Aми не съм обърнал внимание дали мирише на бензин.Съмнявам се нещо в разхода,на тези цени със 20лв. минавам около 70км. Нормално ли е?

Коментар

RedZone написа:
            Aми не съм обърнал внимание дали мирише на бензин.Съмнявам се нещо в разхода,на тези цени със 20лв. минавам около 70км. Нормално ли е?
            Не е нормално. Освен гореизброените неща провери и дали не смуче въздух допълнително от някъде приз всмукателния колектор, играенето на оборотите ми говори точно за това.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Може и да смуче,защото преди бях скъсал гумената тръба където излиза от въздушния филтър и отива към двигателя и сложих на мястото на пар4ето една тръба и съм я хванал със скоби,стегнах я уж да не смуче ама може да не се е получило Ама оборотите не играят като си загрее и си държи 850 някъде.Предполагам че на комп тряа да я закача за да покаже дали смуче от някъде или може и без комп?

Коментар

RedZone написа:
                Може и да смуче,защото преди бях скъсал гумената тръба където излиза от въздушния филтър и отива към двигателя и сложих на мястото на пар4ето една тръба и съм я хванал със скоби,стегнах я уж да не смуче ама може да не се е получило Ама оборотите не играят като си загрее и си държи 850 някъде.Предполагам че на комп тряа да я закача за да покаже дали смуче от някъде или може и без комп?
                Колега запали я и малко размествай маркучите и следи двигателя има ли промяна в работата си.. ако е сцепен някой маркуч ще си покаже..
                FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

Working...
                X