Здравейте Колеги! Имам следния проблем: Колата ми прекъсва като подам по рязко газ (в движение),но само в ниските обороти.Усеща се в по големите предавки около 2000-2500 оборота.Като подавам плавно газ прекъсването го няма.Дайте съвет от какво може да е защото аз не разбирам от коли и не знам какво да правя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване Фиат Браво 1.6 16в 1998г
Collapse
X
-
RedZone написа:Aми не съм обърнал внимание дали мирише на бензин.Съмнявам се нещо в разхода,на тези цени със 20лв. минавам около 70км. Нормално ли е?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Може и да смуче,защото преди бях скъсал гумената тръба където излиза от въздушния филтър и отива към двигателя и сложих на мястото на пар4ето една тръба и съм я хванал със скоби,стегнах я уж да не смуче ама може да не се е получило Ама оборотите не играят като си загрее и си държи 850 някъде.Предполагам че на комп тряа да я закача за да покаже дали смуче от някъде или може и без комп?FIAT Bravo 1.6 16v 103hp 1998g
Коментар
-
RedZone написа:Може и да смуче,защото преди бях скъсал гумената тръба където излиза от въздушния филтър и отива към двигателя и сложих на мястото на пар4ето една тръба и съм я хванал със скоби,стегнах я уж да не смуче ама може да не се е получило Ама оборотите не играят като си загрее и си държи 850 някъде.Предполагам че на комп тряа да я закача за да покаже дали смуче от някъде или може и без комп?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар