Следя темата с интерес. Имам абсолютно същия проблем 14/100 газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход при брава 1.4
Collapse
X
-
ilian4o88 написа:В София ми дава 12,12 и нещо.Fiat Bravo 1.4 12v '95
Коментар
-
Tornado написа:bobi20 написа:бихте ли ми казали ккво е това,което се намира от левия край на моното под маркучите за входа и изхода на бензин,представлява бяла плочка с реостат
Коментар
-
bobi20 написа:Tornado написа:bobi20 написа:бихте ли ми казали ккво е това,което се намира от левия край на моното под маркучите за входа и изхода на бензин,представлява бяла плочка с реостатFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bobi20 написа:колеги при мен се оказа в тпс-а проблема,"майстора" ако мога да го нарека така като го въртя и от тогава ми е висок разхода,някой множе ли да каже как мога да си го върна в положението каквото е бил или евентуално какви стойности трябва да показва
Коментар
-
Здравейте колеги,Преди месец си купих Фиат Браво 1,4 12в 98’ 75 коня. проблемът е че имам голям разход на гориво и колата не палеше от време на време(и при топъл и при студен двигател го е правил). Отидох на диагностика казаха имам грешка на датчика на коляновия вал и ламбдата. Та смених ги и сега няма проблеми с палене обаче имам разход на гориво (20лв) 7 л. / 50 км извънградско при каране 70км/ч на 5 предавка . Та въпросът трябва ли да мина да ми чистят грешки нещо? Защото само смених датчиците и не съм бутал нищо друго... Отворен съм към всякакви идеи.. Благодаря предварително!
Коментар
-
davampire90 написа:Здравейте колеги,Преди месец си купих Фиат Браво 1,4 12в 98’ 75 коня. проблемът е че имам голям разход на гориво и колата не палеше от време на време(и при топъл и при студен двигател го е правил). Отидох на диагностика казаха имам грешка на датчика на коляновия вал и ламбдата. Та смених ги и сега няма проблеми с палене обаче имам разход на гориво (20лв) 7 л. / 50 км извънградско при каране 70км/ч на 5 предавка . Та въпросът трябва ли да мина да ми чистят грешки нещо? Защото само смених датчиците и не съм бутал нищо друго... Отворен съм към всякакви идеи.. Благодаря предварително!
Коментар
-
DIDKYmanqk написа:колеги може ли разхода да е голяма поради това че нямам емулатор колата е фиат браво 1.4 12в
Коментар
-
davampire90 написа:Здравейте колеги,Преди месец си купих Фиат Браво 1,4 12в 98’ 75 коня. проблемът е че имам голям разход на гориво и колата не палеше от време на време(и при топъл и при студен двигател го е правил). Отидох на диагностика казаха имам грешка на датчика на коляновия вал и ламбдата. Та смених ги и сега няма проблеми с палене обаче имам разход на гориво (20лв) 7 л. / 50 км извънградско при каране 70км/ч на 5 предавка . Та въпросът трябва ли да мина да ми чистят грешки нещо? Защото само смених датчиците и не съм бутал нищо друго... Отворен съм към всякакви идеи.. Благодаря предварително!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар