здравейте колеги,разхода ми е 18/100,сменени са разпределителен вал-нов,кобилички,свещи,ламбда сонда,моното е наред,колата е на газ/бензин,разхода е голям и при двете горива,моля дайте предположения от къде може да се завиши толкова
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход при брава 1.4
Collapse
X
-
колега бая нещо си сменил, и моята имаше подобен разход ,но беше мн мн отдавна и нямам спомен какво то1но сменях и пипах докато се оправи, едното беше сондата със сигурност, ама ти си я сменил, предполагам и си я зака1ал за грешки и щом е ок ... виж за газовата гарнитурката дали са ти я сложили там на моното, като ти сложиха газовото ли се пока1и разхода? Да не е нещо по връзките, има ли те1ове нещо, отзад при бенз помапата най-1есто виж марку1ите да не са нацепени, нормално ли работи ? Тоя разход само градско ли ? .... дори и да е само градско пак е мн , моята е пред умиране и над 12 не ми дава а я съсипвам от каране, дай пове1е инфоFiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
-
svetli4a написа:колега бая нещо си сменил, и моята имаше подобен разход ,но беше мн мн отдавна и нямам спомен какво то1но сменях и пипах докато се оправи, едното беше сондата със сигурност, ама ти си я сменил, предполагам и си я зака1ал за грешки и щом е ок ... виж за газовата гарнитурката дали са ти я сложили там на моното, като ти сложиха газовото ли се пока1и разхода? Да не е нещо по връзките, има ли те1ове нещо, отзад при бенз помапата най-1есто виж марку1ите да не са нацепени, нормално ли работи ? Тоя разход само градско ли ? .... дори и да е само градско пак е мн , моята е пред умиране и над 12 не ми дава а я съсипвам от каране, дай пове1е инфо
Коментар
-
Абе, да си кажа и аз. И моята като я оставя да работи ей така, като че ли двигателя си променя такта, забавя нещата, а и смърди доста пустиняка. На Гиров, масло... И аз ревем от голям разход. Какъв пък може да е случая при мен?Маркучите им трябва 5-10 минути на място да работи колата, за да загреят, а стрелката в тия жеги, за да стигне до средата 15 мин каране. Когато ходих на диагностика ми казаха, че имало малко неща за тоя модел и година и не знаят. ;0Ако я дават моята да гори 8.5/100 с 90 километра, моята гори 9.5-10/100 с 90 километра.
Fiat Bravo 1.8 16V 96'
Коментар
-
Моята е само на бензин и на извънградско ми гори 5.4 при спазване на всички ограничения на скоростта, спомемнавам го поради факта, че не я гоня излишно.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
betuk написа:Нормално ли работи мотора, има ли прекъсване или заглъхване.Другото нещо е при тоя разход, покрай колата не може да се седи от миризма на не изгоряла ГАЗ или БЕНЗИН. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30ПП: Забрави да споменеш с каква марка газова?! :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар