въздушен филтър сменян ли е скоро ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голям разход при брава 1.4
Collapse
X
-
И аз съм със същия проблем - 1.4 , 12 V- 96г. газ/бензин. И като я взех хич не беше малък разхода 15/100 газ и 14 бензин. Иначе - компресията-нормална.Газовата- екстра. Сменихме ламбда, махнахме катализатора. Файда-йок... А преди месец, за капак двигателят взе да работи кофти и вдигна разхода на ...20. Замерихме компресията - 1-вия цилиндър - 7 атмосфери,че и полека пада до 5, а останалите ок -12. И като се почна едно търсене и чудене...уж всичко наред- цилиндри, кобилички, паяци, бутала, дюзи, джиджавки, смазването екстра.Ама компресията в първи - дръжки.Хубаво, че майстора се сети да огледа и отдолу първата гърбица - надрана странично. Та май от там е проблемът. Ама и да го сменя вала, пак в най-добрия случай ще си смучка по 15 на сто и вече направо не знам кво да я правя тая кочинка
Коментар
-
Както каза и Киро преди, колата смуче допълнително въздух, това е и причината за високия разход. Погледни тампона на моното, да ни би там да е проблема. Огледай всички маркучи за откачени и сцепени и зайчето ще излезе.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Както каза и Киро преди, колата смуче допълнително въздух, това е и причината за високия разход. Погледни тампона на моното, да ни би там да е проблема. Огледай всички маркучи за откачени и сцепени и зайчето ще излезе.
Коментар
-
bobi20 написа:бихте ли ми казали ккво е това,което се намира от левия край на моното под маркучите за входа и изхода на бензин,представлява бяла плочка с реостатFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар