Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прекъсване на фиат брава 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

прекъсване на фиат брава 1.6 16v

когато колата е студена като я запаля и започва да прекъсва това го прави когато е топло времето и си мени оборотите зимата го нямаше този проблем когато колата загрее няма никакво прекъсване като и подам газ изчезва и се появява пак но го прави само на място може ли да ми кажете от какво може да прекъсва

Колата с кой колектор е- пластмасов или метален? Свещи , кабели бобина как са? Има ли газ?
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

ами колега с пластмасовите колекторни тръби е бобината свещите и кабелите са наред и няма газ просто не знам от какво се получава

Коментар

Препоръчвам диагностика, иначе на сляпо ако тръгнеш да сменяш рискуваш да смениш здрави части.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

чувал съм че можело и от датчици да го прави но не знам за това питам вас

Коментар

oro4imaro12 написа:
            чувал съм че можело и от датчици да го прави но не знам за това питам вас
            Еми това е де ... Една торба с датчици са... затова замини да ти направат диагностика да се види кой точно записва грешка.
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Виж си и въздушния филтър на какво дередже е.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

наред е просто не знам какво да правя,но ви благодаря

Коментар

Щом нямаш газ погледнете стъпковия мотор и проверете за пробив по въздуховода от въздушния филтър. Една проверка на термодатчика също не е излишна.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

мерси колега,но къде се намира стъпковия мотор

Коментар

над дросела е.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
                        над дросела е.
                        Не е. Той е с ино и шес. В самия дросел е.
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

.......

колега и аз съм така с мойто браво и на диагностика изкарва че смучи въздух системата.....но ми казаха че било от датчика за вакума.... той е в пластмасовата кутия в ляво зад мотора... ако го оправя тес дни ще пиша пак да ти кажа резултата
                          Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Re: .......

DR_Dimitrov написа:
                            колега и аз съм така с мойто браво и на диагностика изкарва че смучи въздух системата.....но ми казаха че било от датчика за вакума.... той е в пластмасовата кутия в ляво зад мотора... ако го оправя тес дни ще пиша пак да ти кажа резултата
                            Колега и моята кошница смуче въздух ама няма как на диагностика да ти кажат от кай маркуч или датчик е затова проверка на всички маркучи и диагностика да видиш дали стъпковия мотор и ТПС а са здрави и после мап сензора с темп.датчика и тогава почваш бобина кабели и накрая всички вакум маркучи на колектора ако си с пластмасовите колектори че не прочетох хубаво питането ти поздрави
                            като му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция

Коментар

Working...
                            X