колата е пунто спортинг 2000г преди последната смяна на масло забелязах че колата ми губи малко масло и като отидох да го сменявам майстора ми каза че е от датчика за високо налягане , защото ми бил малко омаслен двигателя. Но вече доливам 2 пъти по 200 300 грама масло на 1000 км възможно ли е да е от датчика , защото ми се струва че не е възможно да е от него.Утре ще ходя в един сервиз и се чудя дали ще е нещо сериозно ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги колата ми губи маслото помогнете ако можете
Collapse
X
-
Re: колеги колата ми губи маслото помогнете ако можете
joreto1405 написа:колата е пунто спортинг 2000г преди последната смяна на масло забелязах че колата ми губи малко масло и като отидох да го сменявам майстора ми каза че е от датчика за високо налягане , защото ми бил малко омаслен двигателя. Но вече доливам 2 пъти по 200 300 грама масло на 1000 км възможно ли е да е от датчика , защото ми се струва че не е възможно да е от него.Утре ще ходя в един сервиз и се чудя дали ще е нещо сериозно ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
joreto1405 написа:Мерси колега двигателят ми е омаслен от долу.А възможно ли е от масления филтър?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Моя семеринг на коляновия вал тече от 5 години и не съм имал загуби на масло повече от 100-200 гр от смяна до смяна.Влез на канал и почисти петната с обезмаслител запали и ще видиш теча.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
joreto1405 написа:Сега ходих до един сервиз и ми казаха че е от семетинга на коляновия вал, но мисля да я закарам на още едно место>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
След отстраняване на всички течове при мен остана голям харч на масло в режим на оборот(магистрала). Около 400 гр. на 1000 км. Слагах Селения, после разни други 10W40, но след като налях 5W40 вече 4000 км. от които поне 1500 по магистрали не съм доливал. Странно, но факт.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:След отстраняване на всички течове при мен остана голям харч на масло в режим на оборот(магистрала). Около 400 гр. на 1000 км. Слагах Селения, после разни други 10W40, но след като налях 5W40 вече 4000 км. от които поне 1500 по магистрали не съм доливал. Странно, но факт.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
veselin10 написа:След отстраняване на всички течове при мен остана голям харч на масло в режим на оборот(магистрала). Около 400 гр. на 1000 км. Слагах Селения, после разни други 10W40, но след като налях 5W40 вече 4000 км. от които поне 1500 по магистрали не съм доливал. Странно, но факт.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
joreto1405 написа:Мерси колега двигателят ми е омаслен от долу.А възможно ли е от масления филтър?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:veselin10 написа:След отстраняване на всички течове при мен остана голям харч на масло в режим на оборот(магистрала). Около 400 гр. на 1000 км. Слагах Селения, после разни други 10W40, но след като налях 5W40 вече 4000 км. от които поне 1500 по магистрали не съм доливал. Странно, но факт.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
joreto1405 написа:Колеги двата семеринга са и имам един тампон на двигателя за смяна.Общо с работата и частите и тампона ми искат 120 лв много ли са според вас ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар