Здравейте колеги днес както си карах колата и до сега всеки ден така безпроблемно,спирам за половин час ,после влизам да паля ,познай не иска и не иска, казах си бензин? Не е и бензин долях допълнително 15 литра ,Като искам да добавя че помпата се чува как работи и неще и неще да чуе колата ,върти та се къса ,бутахме я ,дърпахме я на нито една скорост не пали,като искам да подчертая че през цялото време свети Дюзата с впръскването ? А точно утре трябваше да пътувам извън града ще съм благодарен за помощ от вас Поздрави !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе 1.8 16v Не иска да палИ ,свети дюза?
Collapse
X
-
Трябва да я свържеш към диагностична апаратура и да се разбере защо свети контролната лампа, а след това да се отстрани причината, по-голяма помощ от това може само някой гадател да ти даде. Ако ходиш в сервиз - не им давай пари преди да отстранят проблема. Някои те лъжат набързо, трият грешката, вземат парите, тръгваш и след 2 светофара пак същото.
-
Re: Фиат Купе 1.8 16v Не иска да палИ ,свети дюза?
german_power написа:Здравейте колеги днес както си карах колата и до сега всеки ден така безпроблемно,спирам за половин час ,после влизам да паля ,познай не иска и не иска, казах си бензин? Не е и бензин долях допълнително 15 литра ,Като искам да добавя че помпата се чува как работи и неще и неще да чуе колата ,върти та се къса ,бутахме я ,дърпахме я на нито една скорост не пали,като искам да подчертая че през цялото време свети Дюзата с впръскването ? А точно утре трябваше да пътувам извън града ще съм благодарен за помощ от вас Поздрави !ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Dobrev написа:durex_a написа:Dobrev написа:Сипи още 10 л. и пробвай пак. Моята ако изгасне за бензин ме наказва така. Под 20 литра не ги признава и не пали.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Маса, клеми на АБ, бобини. Стартера върти ли?Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
durex_a написа:Тая попара с бензина съм я сърбал преди поне 2 години, всички нови автомобили, с истински помпи, палят и на 2 литра гориво! Поне аз до сега не съм имал такава дето на 2л да не запали!
Коментар
-
Стартера си върти ли върти няма палене,колата се кара само на бензин никога не е имала ГАЗ , от 2 дена е оставена в АУТО ИТАЛИЯ и незнам какво се случва не са я почнали,имат коли ще съобщя какъв гръм ще падне и на мен ми е интересно с оглед на неудобството сътворено в момента ,без лична кола !
Коментар
-
За цени може да видиш на axm-auto.com като се регистрираш в сайта им. За Бургас ми похвалиха някакъв майстор фиатаджия на ъгъла на Т разклона Долно Езерово - Мастерхаус дето имаше бензиностанция. Та някъде зад нея ли, точно не знам.За твойта кола излизат 2 вида датчика за запалване от 50лв и 90лвFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар