Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с охлаждането на двигателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с охлаждането на двигателя

Здравейте приятели.Имам си едно купенце от 4-5 години и като цяло съм много доволен от него но от началото на годината започна да ми дава проблеми. Днес както си карах в жегата и забелязах че е дигнало висока температура. Веднага отбих на сянка и изчаках да се охлади. Водата беше завряла. Викнах пътна помощ да ме прибере. Вкъщи след като го запалих отново видях че не ми се включва перката на радиатора. Проверих всички бушончета за които се сетих. Дайте акъл какво може да е. Някой имал ли е подобен проблем? Колата е Фиат Купе 1998 1,8 16V

А ти потърси ли малко? Лично аз съм писал поне 2 пъти за тези проблеми, а колегите поне 100 .
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Колега не успявам да намеря. Ако може един линк, ще съм благодарен. Може би си прав, че има, но ако трябва да преровя целия форум, ще остарея преди да си оправя колата.

Коментар

Обезвъдуши си ситемата и си провери реостата на перката, смени и двете кабелни обувки и опитай какво ще стане.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

А бушона за перката е отпред ,при мотора има си и капаче, пише 40ампера.

Коментар

Working...
          X