Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Разбит картер КУПЕ 2.0 16V

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Разбит картер КУПЕ 2.0 16V

Здравейте някой сменял ли е картер на КУПЕ 2.0 16V и може ли някой да ми каже трябва ли за смяната да се вади мотора или може и само на канал отдолу и каква е цената на картера
    Не карайте по-бързо от колкот вашият ангел пазител може да лети

На канал се сваля а за цена не намирам , 2-ра употреба до 100тина лева ще намериш май
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
      На канал се сваля а за цена не намирам , 2-ра употреба до 100тина лева ще намериш май
      Мерси много колега дано се справя щото никакъв ме няма в ремонтите а тук кадето съм сега непознавам никои хахаха

Коментар

Както ти е писал колегата ,картера се сваля на канал,ако е алуминиев ,може да подлежи на заварка. Тук има телефони на хората от Плевен ,които могат и имат желание да помагат.Успехhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=6899&start=270
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Колегата доколкото разбрах от друга тема е в Бургас и ще му трябва някой в Б-с за помощ.
          Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
          Ex.Opel Astra

Коментар

z_sutrov написа:
            Колегата доколкото разбрах от друга тема е в Бургас и ще му трябва някой в Б-с за помощ.
            Да колега правилно си разбрал принципно съм от Плевен но от скоро съм в Бургас и тук стана проблема

Коментар

Имам един познат който има няколко Купе-та за части. Аз си взимам от него когато имам нужда. Дава добри цени. Ако искаш ще го питам за цена.Това може да го кажеш на ЛС. Това не е раздел "Борса".

Коментар

картера е ламаринен и подлежи на заварка също :D
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Картер намерих ще го поръчам тези дни че нали празници тва онова. .... гарнитура също масло филтър и дано да не се налага друго хахаха проблема е че тук нямам инструмент незнам каде има канал и за това сега проблема е смяната

Коментар

Working...
                  X