Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Махане на блока под термостата при Фиат Темпра 2.0

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Махане на блока под термостата при Фиат Темпра 2.0

Здравейте колеги,кажете ми този блок от снимката, маха ли се или е едно цяло с капака върху двигателя?Мъча се цяла седмица да го махна и нищо не става.Благодаря предварително.
    Прикачени файлове

http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...RW_NUM=4Виж тук.
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Alex_RT написа:
      Виж тук.
      Гледах, дават го отделно, но не помръдва. Някакви идеи?

Коментар

Макар и да не се вижда мн хубаво по епер ми се струва че трябва да има 2 болта, които на снимката са развити, по епер изглежда все едно е на плоска повърхност, така ли е наистина. Под самия конус, където лежи термостата има още 2 болта, тях разви ли ги?ВИЖ ТУК Защо искаш да го махнеш въпросния блок?
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Най-вероятно е окислил яко и е залепнал.Има един борд в тоя корпус, който влиза в главата и то доста плътно така че със сигурност е такова положението
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Alex_RT написа:
            Макар и да не се вижда мн хубаво по епер ми се струва че трябва да има 2 болта, които на снимката са развити, по епер изглежда все едно е на плоска повърхност, така ли е наистина. Под самия конус, където лежи термостата има още 2 болта, тях разви ли ги?ВИЖ ТУК Защо искаш да го махнеш въпросния блок?
            Кои точно болтове визираш? Отвил съм всичко онова което се вижда на снимката, има ли някъде някой скрит болт, който може да съм пропуснал?

Коментар

xctr написа:
              Най-вероятно е окислил яко и е залепнал.Има един борд в тоя корпус, който влиза в главата и то доста плътно така че със сигурност е такова положението
              И аз това си мисля, някаква идея как да го извадя без да го счупя?

Коментар

Working...
              X