Здравейте колеги,кажете ми този блок от снимката, маха ли се или е едно цяло с капака върху двигателя?Мъча се цяла седмица да го махна и нищо не става.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на блока под термостата при Фиат Темпра 2.0
Collapse
X
-
Макар и да не се вижда мн хубаво по епер ми се струва че трябва да има 2 болта, които на снимката са развити, по епер изглежда все едно е на плоска повърхност, така ли е наистина. Под самия конус, където лежи термостата има още 2 болта, тях разви ли ги?ВИЖ ТУК Защо искаш да го махнеш въпросния блок?Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Най-вероятно е окислил яко и е залепнал.Има един борд в тоя корпус, който влиза в главата и то доста плътно така че със сигурност е такова положението||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Alex_RT написа:Макар и да не се вижда мн хубаво по епер ми се струва че трябва да има 2 болта, които на снимката са развити, по епер изглежда все едно е на плоска повърхност, така ли е наистина. Под самия конус, където лежи термостата има още 2 болта, тях разви ли ги?ВИЖ ТУК Защо искаш да го махнеш въпросния блок?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар