Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гумички клапани брава 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Гумички клапани брава 1.4

Колеги кога се сменят гумичките на клапаните.Аз като отворя капачката на двигателя и духа.Ще падне ли разхода на гориво бензин след смяната им.Благодаря.

Ще падне разходът на масло, ако има такъв

Коментар

Разхода на масло ми е нулев.

Коментар

Тогава не се налага да ги сменяш. Разходът на гориво няма нищо общо с гумичките на клапаните. Защо мислиш, че разходът на гориво ти е висок?

Коментар

И какво като духа от капачката?Кой майстор те излъга да сменяш гумички :D

Коментар

Разхода ми е 10 на 100 извънградско при средна скорост 100 км.Двигателя пали от първия път работи като часовник но е мудна при ускорение особено като изпреварвам.От какво може да е.Дайте съвет

Коментар

Аз карам същия мотор.може да е ламбдасонда.най добре е да я закараш да ти направят диагностика и ще разбереш ако има някъкъв проблем с колата.Мотора е малък недей да очакваш чудеса от него

Коментар

anton4490 написа:
                Мотора е малък недей да очакваш чудеса от него
                Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша

Коментар

Колега изобщо не се занимавай с глупости да сменяш гумички като нямаш разход на масло !.. според мен 10/100 е малко много може би 8/100 ще е реалния разход на бензин с средна скорост 100 ... но ако си изпреварвал малко по рязко и в колата сте били 3-4 пътника и багаж е нормално за 10/100
                  FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

разхода на бензин ли е
                    "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Working...
                    X