Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за моноинжекцион :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fuel injekcion написа:
    Колеги днес стана малък гаф ! .. както си карах на газ колата изгасна и прозорци и всичко по таблото спря !... при вдигането на капака се видяха 2-кабелчета който отиват от изпарителя до реле (едно от 3-те) който бяха някак опрени на генерацията и стопени и явно дали на късо по чудо не се запалих .. вързах кабелите колата запали но прозорци и всички неща по таблото освен километража не работеха ( и лампата за маслото и акумулатора и дюзичката която се появява при контакт)... хубаво запалих и тръгнах и след 2км колата изгасна.. кабелите към релетата здрави ,но ми направи впечатление че при контакт не ми се появяваше една лампичка като дюзичка и след палене трябва да изгасне !... та прегледах бушоните под волана и бушона дето пише SERVICE беше изгорял ,а за него е хванат кабел който е за клапана на газта ... смених бушона и всичко си дойде ,ДАЖЕ НА БЕНЗИН ПОЧНА ДА СИ РАБОТИ .. явно бушона който май казва кога да пръска инжектора е бил леко изгорял и колата някак е хващала малко ток само за клапана на газта и затова само на газ е работила ... но има един проблем !!! тази лампа като дюзичка дето е която се появява при контакт и след палене трябва да изгасне ,както си карам някой път пресветне и колата прекъсне за момент .. от какво може да го прави това ? ( и на бензин и на газ го прави )
    Поопринцип на газ таз лампа с дюзата си свети. Освен ако нямаш резистор които да лъже колата че веригата с инжектора е изправна при работата на газ (щото на газ е прекъсната за да не работи инжектора) Може да разбереш какво иска като отидеш на диагностика и изпише кви грешки е правила и кой датчици и релета са смяна. Тва си е точно лампа за SERVICE ако не изгасне след запалването... При мен компа е малко полумрял и си свети постоянно и се губи една управляваща маса . Но карам така колата почти от както я имам. Доста фиркане , е преживяла .Гонки , ръчки и дръпки :Д
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Working...
    X