здравейте колеги,вече смених разпределителния вал,разпробих системата за мазане на 1мм,дупчиците бяха запушени почти нацяло,но имам 2 не много износени кобилички,това може ли да се окаже проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за разпределителен вал на брава 1.4 12в
Collapse
X
-
bobi20 написа:здравейте колеги,вече смених разпределителния вал,разпробих системата за мазане на 1мм,дупчиците бяха запушени почти нацяло,но имам 2 не много износени кобилички,това може ли да се окаже проблемFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Зравейте,карам с разпробит паяк вече втрора година и никакъв проблем. Съветвам всеки да който има 1.4 двигател да го направи! Дупките при мен са 1.2мм, но и 1мм ще си върши работа!Смених и аз преди това разпределителен вал заради запушване на магистралата, въпреки че преди това съм карал колата 3 години и съм си сменял маслото и филтъра стриктно на 8000 км!Явно това е болката на двигателят 1.4...п.п много внимавайте при стягане на пякът към двигателя, аз го ядох .... превъртя болта..., но за късмет резбата навътре е доста дълбоко в блока и се разминах с един нов болт с по дълга резба изработен от стругар!!!!Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
-
nikawr написа:Зравейте,карам с разпробит паяк вече втрора година и никакъв проблем. Съветвам всеки да който има 1.4 двигател да го направи! Дупките при мен са 1.2мм, но и 1мм ще си върши работа!Смених и аз преди това разпределителен вал заради запушване на магистралата, въпреки че преди това съм карал колата 3 години и съм си сменял маслото и филтъра стриктно на 8000 км!Явно това е болката на двигателят 1.4...п.п много внимавайте при стягане на пякът към двигателя, аз го ядох .... превъртя болта..., но за късмет резбата навътре е доста дълбоко в блока и се разминах с един нов болт с по дълга резба изработен от стругар!!!!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:nikawr написа:Зравейте,карам с разпробит паяк вече втрора година и никакъв проблем. Съветвам всеки да който има 1.4 двигател да го направи! Дупките при мен са 1.2мм, но и 1мм ще си върши работа!Смених и аз преди това разпределителен вал заради запушване на магистралата, въпреки че преди това съм карал колата 3 години и съм си сменял маслото и филтъра стриктно на 8000 км!Явно това е болката на двигателят 1.4...п.п много внимавайте при стягане на пякът към двигателя, аз го ядох .... превъртя болта..., но за късмет резбата навътре е доста дълбоко в блока и се разминах с един нов болт с по дълга резба изработен от стругар!!!!Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар