здравейте,имам следния проблем,колата ми е брава 1.4 12в 98г.,смених цял двигател преди време,а сега ми се налага да сменя разпределителния вал,но не знам този двигател колко коня е,въпроса ми е има ли разлика в разпределителния вал на двигател 75 коня и 80 коня.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за разпределителен вал на брава 1.4 12в
Collapse
X
-
bobi20 написа:,а можете ли да ми кажете с какво да почистяКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:bobi20 написа:,а можете ли да ми кажете с какво да почистя
Коментар
-
Попадането на малко късче силикон дори и колкото главата на топлийка може да породи износване на една от гърбиците.Аз разпробих отворите на системата за смазване до 1 мм. и на входа на така наречения паяк поставих самоделно филтърче/късче от домакинска тел за съдове/.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:.Аз разпробих отворите на системата за смазване до 1 мм. и на входа на така наречения паяк поставих самоделно филтърче/късче от домакинска тел за съдове/.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Tornado написа:.Аз разпробих отворите на системата за смазване до 1 мм. и на входа на така наречения паяк поставих самоделно филтърче/късче от домакинска тел за съдове/.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Pavkataa написа:А след отваряне сменя ли се гарнитурата на капака ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Pavkataa написа:А след отваряне сменя ли се гарнитурата на капака ?Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Филтъра е хромникелова домакинска тел за съдове поставена на входа на паяка.Без да се прекалява с за да не намалее дебита към паяка.Откъсвате колкото е необходимо и го натъпквате на входа.Изпробвано е улавя всякакви парчета и боклуци. Нагледно като открия снимките.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Re: въпрос за разпределителен вал на брава 1.4 12в
bobi20 написа:здравейте,имам следния проблем,колата ми е брава 1.4 12в 98г.,смених цял двигател преди време,а сега ми се налага да сменя разпределителния вал,но не знам този двигател колко коня е,въпроса ми е има ли разлика в разпределителния вал на двигател 75 коня и 80 коня.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: въпрос за разпределителен вал на брава 1.4 12в
S_BANKOV написа:bobi20 написа:здравейте,имам следния проблем,колата ми е брава 1.4 12в 98г.,смених цял двигател преди време,а сега ми се налага да сменя разпределителния вал,но не знам този двигател колко коня е,въпроса ми е има ли разлика в разпределителния вал на двигател 75 коня и 80 коня.Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Tornado написа:Попадането на малко късче силикон дори и колкото главата на топлийка може да породи износване на една от гърбиците.Аз разпробих отворите на системата за смазване до 1 мм. и на входа на така наречения паяк поставих самоделно филтърче/късче от домакинска тел за съдове/.Fiat Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар