Здравейте,Имам пунто 1.2 2000г. което в един момент днес не пожела да запали. карах сутринта и по обяд отказа.Като дам на контакт светват лампите по таблото и после си гаснат като обикновено. Чува се и в началото тихият звук на бенз помпа. Ката завътя за да запаля не върти , но съвсееем тихо се чува нещо като въртене но мнооооого тихо. През това време (докато уж върти) лампата на плафона не мига ами си свети все едно нищо. Това и със стария и със нов акумулатор. Колата няма газ. Имате ли идея какво да се прави, защото ме остави на кофти място и не знам какво да направя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Punto 1.2 - 2000 не пали?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:Демек казваш стартера не върти.1 виж кабела -масата към мотора .2 буксите около акумулатора и бушоните .ако не се обади аз съм на 5 те
Коментар
-
saturnus написа:kluchar написа:Демек казваш стартера не върти.1 виж кабела -масата към мотора .2 буксите около акумулатора и бушоните .ако не се обади аз съм на 5 теКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:saturnus написа:kluchar написа:Демек казваш стартера не върти.1 виж кабела -масата към мотора .2 буксите около акумулатора и бушоните .ако не се обади аз съм на 5 те
Коментар
-
kluchar написа:Стана ми интересно стартера въртял ама не пали а ти си го сменил и пак не пали Ако си в центъра 5 те коьшета обади се да е видим кво и е
Коментар
-
kluchar написа:Демек казваш стартера не върти.1 виж кабела -масата към мотора .2 буксите около акумулатора и бушоните .ако не се обади аз съм на 5 теСтило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар