Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с палене 1.6 16v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не, не съм откачал стъпковият мотор. Запалих със закачен такъв и колата работеше нормално, направо да се чуди човек....

Коментар

По това което казваш проблема прилича на блокирал стъпков мотор. В Пловдив си имате доста добър майстор, потърси колегите от Пловдив да те насочат.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

gemballa написа:
        Не, не съм откачал стъпковият мотор. Запалих със закачен такъв и колата работеше нормално, направо да се чуди човек....
        смени си стъпковия мотор тук във форума продават един нов за твойта кола 45лв.

Коментар

В момента съм извън страната, като се прибера ще продължа с намирането на проблема.

Коментар

Колега моето мнение е, че изпарителят ти изпуска газ и затова когато я угасиш и завъртиш веднага пали а ако изчакаш 10 минути имаш проблем с паленето. Ако съм прав би трябвало сутрин при първо палене колата да пали без никакви проблеми.

Коментар

И аз съм с подобен проблем само че на 1.8 ...

Коментар

’ Къде се намират тея маси на двигателя??? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Я си провери центровката на двигателя, защото това са симптоми на прескочил ангренажен ремък.

Коментар

Това с изпускащ изпарител предстои да се тества, но сутрин пак върти по 5-6 сек преди да запали и на газ и на бензин...

Коментар

Вчера ми остана време да тествам газ-та. Спрях притока на газ от бутилката и о чудо, колата пали както преди. Ще ходя при газ-аджия да погледне клапаните...

Коментар

Working...
                      X